Η “συντρόφισσα” Britney Spears καλεί για αναδιανομή του πλούτου

Η “συντρόφισσα” Britney Spears καλεί για αναδιανομή του πλούτου
Britney Spears AP

Η Britney Spears προβληματισμένη από την κρίση του κορονοϊού καλεί για αναδιανομή του πλούτου, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν.

Η Britney Spears μοιράστηκε ένα εμψυχωτικό μήνυμα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην κατοχή του παγκόσμιου πλούτου και φυσικά οι θαυμαστές της δεν το άφησαν να “πέσει κάτω”. 

“Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων εποχών της απομόνωσης, χρειάζεται να ‘συνδεθούμε’ περισσότερο από ποτέ. Τηλεφωνήστε στους αγαπημένους σας, γράψτε ψηφιακά γράμματα. Τεχνολογίες, όπως η ψηφιακή επικοινωνία, το streaming και το broadcasting, αποτελούν μέρος της συνεργασίας μας ως κοινότητα. 

Θα μάθουμε να φιλιόμαστε και να αγκαλιαζόμαστε μέσω των ‘κυμάτων’ του διαδικτύου. Θα ταϊζουμε ο ένας τον άλλον, θα γίνει αναδιανομή του πλούτου, θα απεργήσουμε. Θα αντιληφθούμε την ατομική μας αξία από το μέρος που έχουμε αναγκαστεί να μείνουμε. 

Η κοινωνία συνεχίζει να εξελίσσεται παρά τους τοίχους που μας περικλύουν. Μπορούμε να είμαστε ακόμα μαζί.”

Η φωτογραφία έγινε πολύ γρήγορα Viral με πολλούς χρήστες του Instagram να αποκαλούν την Britney “συντρόφισσα” και “βασίλισσα των προλετάριων“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα