Η Viral οικογένεια του BBC. ‘Σταματήστε να λέτε ότι είμαι η νταντά’

Η Viral οικογένεια του BBC. ‘Σταματήστε να λέτε ότι είμαι η νταντά’

Η διάσημη οικογένεια από τη Νότια Κορέα μας δίνει όλες τις απαντήσεις για το περιστατικό που θα θυμόμαστε για χρόνια (Vids)

Ο καθηγητής Robert E Kelly επέστρεψε στο BBC, αυτή τη φορά με όλη την οικογένεια του στο πλευρό του.

Ο ίδιος μιλάει για το απρόοπτο που πριν λίγες ημέρες, έγινε το viral βίντεο της χρονιάς, αν όχι των τελευταίων δεκαπέντε ετών τουλάχιστον, όταν τα δυο μικρά παιδιά του εισέβαλαν στο δωμάτιο από το οποίο έδινε συνέντευξη στο βρετανικό δίκτυο ειδήσεων μιλώντας για την πολιτική κατάσταση στη Νότια Κορέα όπου ζει και εργάζεται.

Στο παρακάτω βίντεο, μιλάει στην κάμερα μαζί με τη γυναίκα του, ονόματι Jung-a Kim, και τα δυο παιδιά του, τη Marion και τον James που άθελα τους έγιναν διάσημοι σε όλο τον πλανήτη. Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως αντιλαμβάνεται γιατί όλοι βρήκαν την “εισβολή”, αστεία.

Ο καθηγητής παραδέχεται πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του δεν αισθάνθηκαν καθόλου καλά με το γεγονός πως κάποιοι πίστεψαν πως η Jung-a Kim είναι η νταντά της οικογένειας λόγω της εμφάνισης της. “Αισθανθήκαμε πολύ άβολα”, αναφέρει, με εκείνη να απαντά πως “οι άνθρωποι πρέπει απλά να διασκεδάζουν με τέτοια βίντεο, όχι να τσακώνονται μεταξύ τους για αυτά. Δεν είμαι η νταντά, αυτή είναι η αλήθεια. Ελπίζω τώρα να σταματήσουν να μαλώνουν”.

Επίσης, ο Robert E Kelly εξέφρασε την αρχική ανησυχία που είχε πως μετά το πρώτο περιστατικό, το BBC “δεν θα ξαναέκανε σύνδεση μαζί μας”. Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ισχύει, μιας και μιλάμε για ένα από τα πλέον πολυπαιγμένα βίντεο στην ιστορία του βρετανικού ειδησεογραφικού μέσου.

Τέλος, διευκρινίζει πως παρά τις φήμες ότι δεν σηκώθηκε από τη θέση του για να “μαζέψει” τα παιδιά του επειδή φορούσε εσώρουχα κάτω από το πουκάμισο του, ο ίδιος αναφέρει πως “όχι, φορούσα παντελόνι κανονικά”. Απλώς προσπαθούσε να διατηρήσει τη ψυχραιμία του και να συνεχίσει τη συνέντευξη, την οποία μπορείτε να θυμηθείτε παρακάτω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα