Ιερέας έκανε μαζικούς εξορκισμούς σε κατασκήνωση της Πολωνίας

Ιερέας έκανε μαζικούς εξορκισμούς σε κατασκήνωση της Πολωνίας

Ένας Πολωνός ιερέας πραγματοποίησε μαζικούς εξορκισμούς σε θρησκευτική κατασκήνωση στην πόλη Gryfice, αφήνοντας περισσότερα από 1.000 παιδιά σε κατάσταση σοκ (Pics)

Φαίνεται πως υπάρχουν, ακόμη, άνθρωποι σε διάφορες περιοχές που πιστεύουν στους εξορκισμούς, όπως ένας ιερέας στην πόλη Gryfice της Πολωνίας, που αποφάσισε να εξορκίσει τα παιδιά σε μια θρησκευτική κατασκήνωση. Έτσι, περισσότερα από 1.000 παιδιά βίωσαν τον απόλυτο τρόμο όταν ο ιερέας προσπαθούσε να διώξει τα κακά πνεύματα. 

Ιερέας έκανε μαζικούς εξορκισμούς σε κατασκήνωση της Πολωνίας

Κανένα από τα παιδιά δεν υποπτευόταν τι θα ακολουθούσε, καθώς επρόκειτο για απλά μια συνηθισμένη λειτουργία, που όμως πήρε διαφορετική τροπή, καθώς ο 37χρονος ιερέας είχε την έμπνευση να πραγματοποιήσει μαζικό εξορκισμό, αφήνοντας τα παιδιά σε κατάσταση σοκ.

Πολλά από τα παιδιά λιποθύμησαν, ωστόσο οι ειδικοί υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο οφείλεται στο σοκ που υπέστησαν και όχι στον εξορκισμό. 

Το αποτέλεσμα, της όλης διαδικασίας, δηλαδή του εξορκισμού ήταν την επόμενη ημέρα να μην εμφανιστεί κανείς στη λειτουργία, φοβούμενοι για αυτό που θα μπορούσε να ακολουθήσει.

(Πηγή: Mirror)

SHARE:

24Media Network