John Oliver: Άντε γ….σου 2016

default image

Ο Βρετανός κωμικός και παρουσιαστής αποφάσισε να καταμετρήσει τα γεγονότα που μας συγκλόνισαν το 2016 και να αποχαιρετήσει τη χρονιά με τις καλύτερες "ευχές"

Επτά εβδομάδες πριν από το τέλος μιας χρονιάς που θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν άφησε τίποτα όρθιο, ο John Oliver, παρουσιαστής του  Last Week Tonight φωνάζει “Άντε γ….σου 2016!”, για να εξορκίσει το κακό.

Η αλήθεια είναι πως η χρονιά που φτάνει στο τέλος της έκανε τον κόσμο να μοιάζει ένα κρύο και άκαρδο μέρος. Το 2016 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια από τις πιο “στοιχειωμένες”  χρονιές της ανθρώπινης ιστορίας, καθώς είδαμε την προσφυγική κρίση και τον πόλεμο στη Συρία να λαμβάνει δραματικές διαστάσεις, είδαμε διάσημους που άφησαν τη σφραγίδα τους στον χώρο της τέχνης να “φεύγουν” όπως ο Ντείβιντ Μπάουι ή ο Πρινς, ενώ είδαμε τον Τραμπ να βγαίνει πρόεδρος και τις ισορροπίες να ανατρέπονται.

Ο Βρετανός παρουσιαστής ήθελε να δώσει το δικό του μήνυμα για την χρονιά που φτάνει στο τέλος της και δίνοντας τον λόγο στους πολίτες κατέγραψε ποια γεγονότα τους συγκλόνισαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα