Κορονοϊός - Ιταλία: Η καταδίωξη σε παραλία που έγινε viral

Κορονοϊός - Ιταλία: Η καταδίωξη σε παραλία που έγινε viral

Ένας αστυνομικός επιχείρησε να σταματήσει για έλεγχο έναν άνδρα που έτρεχε στη παραλία όμως αυτός δεν υπάκουσε και ακολούθησε μία καταδίωξη που έγινε viral σε όλη την Ιταλία (VIDEO).

Και εκεί που φαντάζεσαι ότι δεν υπάρχει κάτι απίθανο που δεν έχει δει το τελευταίο δίμηνο, η επικαιρότητα έρχεται να σε διαψεύσει.

Στην Ιταλία τα μέτρα που έχουν παρθεί για τον περιορισμό του κορονοϊού είναι πολύ αυστηρά, με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστος ο κόσμος που κυκλοφορεί πλέον στους δρόμους της γειτονικής χώρας.

ADVERTISING

Αυτό σημαίνει πως όσοι βγαίνουν έξω πρέπει να έχουν και τη σχετική άδεια ώστε να μη θεωρείται άσκοπη η μετακίνησή τους, γεγονός που επισύρει τις σχετικές ποινικές κυρώσεις.

Φαίνεται ωστόσο πως υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν έχουν διάθεση να συμμορφωθούν, με αποτέλεσμα να παίρνουν μέρος σε κινηματογραφικά σκηνικά.

Ο λόγος για έναν άνδρα που θέλησε να αθληθεί τρέχοντας σε παραλία της Πεσκάρα, με έναν αστυνομικό να του κάνει σήμα για να σταματήσει αλλά τον άνδρα να τον αγνοεί και να επιταχύνει το βήμα του, για να ακολουθήσει μία καταδίωξη που έγινε viral.

Αρχικά, ο άνδρας κατάφερε να αφήσει αρκετά μέτρα πίσω του τον αστυνομικό, όμως το φινάλε δεν ήταν ευχάριστο για τον ίδιιο αφού λίγα μέτρα παραπέρα, τον σταμάτησαν άλλοι άνδρες της αστυνομίας που επιτηρούσαν την περιοχή.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, Ιταλία
SHARE:

24Media Network