Κρήτη: Σούπερ (προ)γιαγιά φωτογραφίζεται με καμιά 50αριά απογόνους και γίνεται viral

Κρήτη: Σούπερ (προ)γιαγιά φωτογραφίζεται με καμιά 50αριά απογόνους και γίνεται viral

Η 81χρονη Μανούσαινα ζήτησε μια οικογενειακή φωτογραφία με παιδιά, αδέρφια, ανίψια, εγγόνια, δισέγγονα. Χώρεσαν σχεδόν όλοι.

Η Μαρία Παρασύρη -Κλίνη δεν είναι μία συνηθισμένη γιαγιά. Για την ακρίβεια, δεν είναι απλά γιαγιά, αλλά και προγιαγιά, ενώ, καλά να ‘ναι, στα 81 της χρόνια μπορεί σύντομα να περιμένει και τρισέγγονα.

Πρόσφατα, η Μανούσαινα, όπως τη φωνάζουν οι συγγενείς της, η οποία μένει στα Ζωνιανά της Κρήτης, είχε μία ιδέα: Να φωτογραφηθεί με όλους της τους απογόνους. Κανείς άλλος δεν το σκέφτηκε, κανένας δεν μπόρεσε να της το αρνηθεί.

Έτσι, αφού έδωσε το πρόσταγμα με το ξεχωριστό τοπικό ιδίωμα, λέγοντας “Φέρε επαέ τα κοπέλια, τα εγγόνια και τα δισέγγονα μόνο να βγάλομε μια φωτογραφία , άλλοι δεν χωρούνε”, άπαντες (με εξαίρεση μερικά εγγόνια), συναντήθηκαν στο Γενί Γκαβέ.


Όπως αναφέρει το Cretalive, κανένας δεν της χάλασε το χατίρι και έτσι φωτογραφήθηκαν, δίνοντας και σε εμάς έναν καλό λόγο για να μετρήσουμε πόσοι συμμετείχαν στη φωτογραφία. Καμιά 50αριά χωρέσανε, από τους 100 περίπου απογόνους της.

“Αυτή είναι η λύση και για την Ελλάδα, μια Μανούσαινα”, είπε ένας εγγονός αναφερόμενος σκωπτικά στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα