Με τρακτέρ... περιπολικό εξοπλίστηκε η αστυνομία της Ουαλίας

Με τρακτέρ... περιπολικό εξοπλίστηκε η αστυνομία της Ουαλίας

Εργαλείο για όλα τα εδάφη το νέο απόκτημα της αστυνομίας του Dyfed Powys

Με ένα τρακτέρ εξοπλίστηκε η αστυνομία της Ουαλίας για περιπολίες και αποτροπή ληστειών αγροτικών προϊόντων και μηχανημάτων.

Σύμφωνα με το BBC, οι αστυνομικοί του Dyfed Powys έχουν στα χέρια τους αυτό το τρακτέρ που έχει τελική ταχύτητα σχεδόν 40 χιλιόμετρα την ώρα, σειρήνα, φάρο, φώτα ελέγχου και είναι βαμμένο στα χρώματά της.

Οι επίδοξοι εγκληματίες έχουν ακόμα έναν λόγο να ανησυχούν: το νέο περιπολικό - τρακτέρ με το οποίο εφοδιάστηκαν τα στελέχη της αγροτικής αστυνομίας της περιοχής. Ένα "εργαλείο" χάρη στο οποίο μπορούν να περιπολούν σε όλα τα εδάφη της περιοχής, στα κτήματα, στα ρυάκια και στην καλλιεργήσιμη περιοχή, παντού όπου δεν μπορούν να κινηθούν τα... συμβατικά περιπολικά τους οχήματα.

Ο επιθεωρητής Tim Davies του Pembrokeshire δήλωσε: " Θέλουμε οι κάτοικοι να συζητήσουν μαζί μας τυχόν προβλήματα που οδηγούν σε αγροτικά εγκλήματα."

Οι αστυνομικοί θα χρησιμοποιήσουν το νέο τους τρακτέρ για να επισκέπτονται σε τακτά διαστήματα αγροτικές φάρμες, απομακρυσμένα κτήματα και αποθήκες σιτηρών.

Πηγή: bbc

SHARE:

24Media Network