Μεξικό: Oμάδα ορειβατών ήρθε αντιμέτωπη με μια επίμονη αρκούδα

Μεξικό: Oμάδα ορειβατών ήρθε αντιμέτωπη με μια επίμονη αρκούδα
Αρκούδα πλησιάζει ορειβάτες Youtube@EpicNews

Μία μαύρη αρκούδα πλησίασε ομάδα ορειβατών σε ένα βουνό στο Μεξικό. Οι ορειβάτες παρέμειναν ψύχραιμοι και έβγαλαν και Selfie!

Μία μαύρη αρκούδα αποφάσισε να προσεγγίσει μια ομάδα νεαρών ορειβατών, σε ένα μονοπάτι στο Μεξικό. Η αρκούδα τους μύρισε και στάθηκε δίπλα σε μία από τους ορειβάτες. Η ομάδα κράτησε την ψυχραιμία της, ενώ τράβηξαν και μια σέλφι με την αρκούδα.  

Σύμφωνα με την The Sun, η συνάντηση έγινε σε ένα δημοφιλές μονοπάτι πεζοπορίας στο Chipinque Ecological Park, που βρίσκεται κοντά στο San Pedro Garza García.

Στο βίντεο που κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μαύρη αρκούδα φαίνεται να πλησιάζει μια νεαρή κοπέλα και να σηκώνεται και να στέκεται δίπλα της, ενώ την μυρίζει. Η κοπέλα στέκεται ακίνητη, καθώς τραβάει μια φωτογραφία με το κινητό της. 

Στη συνέχεια η αρκούδα φαίνεται να απομακρύνεται, όμως επιστρέφει μετά από λίγο και πάλι στην ίδια κοπέλα, την μυρίζει για άλλη μια φορά και ύστερα αποχωρεί. Η κοπέλα τότε αρχίζει με γρήγορο βηματισμό να προχωράει προς την αντίθετη κατεύθυνση. 

Η συγκλονιστική στιγμή κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο και συγκέντρωσε περισσότερες από δύο εκατομμύρια προβολές.

Ο χρήστης που μοιράστηκε το βίντεο σημείωσε, ότι δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις μαύρες αρκούδες στο Οικολογικό Πάρκο Chipinque και σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που φαίνεται στην κάμερα. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα