Μην το χάσεις! Ο Πούτιν κυκλοφόρησε ημερολόγιο για το 2016

Μην το χάσεις! Ο Πούτιν κυκλοφόρησε ημερολόγιο για το 2016

"Ξεφυλλίστε" το νέο ημερολόγιο του Βλαδίμηρου Πούτιν για το νέο έτος. Είναι διανθισμένο με προσωπικές φωτογραφίες του. Με σκυλιά, άλογα, όργανα γυμναστικής. Μπόνους, ένα συλλεκτικό, αρχηγικό άρωμα (Pics)

Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξαργυρώνει τη δημοτικότητα του στην πατρίδα του και πλέον, κυκλοφορεί και το δικό του ημερολόγιο με σφραγίδα Κρεμλίνου.

Οι θαυμαστές του Βλαντιμίρ Πούτιν μπορούν πλέον να περάσουν "όλο το νέο έτος με τον Ρώσο Πρόεδρο" καθώς το ημερολόγιο του περιέχει 12 προσωπικές του πόζες που μας είναι λίγο πολύ, οικείες.

Κάθε μήνας συνοδεύεται από μια φωτογραφία του δημοφιλούς ηγέτη της Ρωσίας. Ψαρεύει γυμνόστηθος, σηκώνει βάρη, πηγαίνει στην εκκλησία. Τα καρέ εμπλουτίζονται με κείμενα του Πούτιν στα οποία καταγράφονται η αγάπη του για τη Ρωσία, για τα σκυλιά, για τα άλογα, ενώ αναφέρεται και στη στρατιωτική δύναμη της χώρας του.

Μην το χάσεις! Ο Πούτιν κυκλοφόρησε ημερολόγιο για το 2016

Το ημερολόγιο του 2016 με τον Πούτιν κυκλοφόρησε από την ρωσική εφημερίδα Zvezdi Ι Soveti, που τύπωσε 200.000 αντίτυπα. Αμέσως μετά την κυκλοφορία του εξαντλήθηκε και τώρα διατίθεται σε βιβλιοπωλεία στις μεγάλες πόλεις της Ρωσίας.

Μην το χάσεις! Ο Πούτιν κυκλοφόρησε ημερολόγιο για το 2016

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία, στο διαδίκτυο εμφανίστηκε και το νέο άρωμα που λανσάρεται στη Ρωσία, το "Leaders Number One" που φέρει πάνω του τη μορφή του Πούτιν.

Το ημερολόγιο του Βλαδίμηρου:

Μην το χάσεις! Ο Πούτιν κυκλοφόρησε ημερολόγιο για το 2016

Και βιβλίο με ατάκες Πούτιν

Ορισμένες από τις πλέον πιπεράτες και αξιομνημόνευτες ατάκες του Βλαντίμιρ Πούτιν συγκεντρώθηκαν άλλωστε σε βιβλίο από θαυμαστές του Ρώσου προέδρου, που έστειλαν αντίγραφα στο Κρεμλίνο υποστηρίζοντας ότι είναι το ιδανικό δώρο για τις γιορτές στους Ρώσους αξιωματούχους.

Το βιβλίο με τίτλο "Οι Λέξεις που αλλάζουν τον Κόσμο" (The Words that are changing the World) είναι η πιο πρόσφατη εκδήλωση θαυμασμού από τους υποστηρικτές του επικεφαλής του ρωσικού κράτους που τον θεωρούν τον σωτήρα της σύγχρονης Ρωσίας και θα προστεθεί σε μια ευρεία συλλογή προϊόντων με θέμα τον Βλαντίμιρ Πούτιν, από αρώματα έως και βότκα.

"Αρχίσαμε να παρατηρούμε ότι όλα όσα λέει ο Πούτιν γίνονται πραγματικότητα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο" δήλωσε ο Αντόν Βολοντίν, συγγραφέας του βιβλίου των 400 σελίδων, που εκδόθηκε από την οργάνωση Network, που πρόσκειται στο Κρεμλίνο.

Μεταξύ των αξιομνημόνευτων αποφθεγμάτων που επελέγησαν είναι η απειλή του Πούτιν να "ξεκάνει" τους τσετσένους μαχητές που βρίσκονται "στον περίβολο" της Ρωσίας, ο ισχυρισμός του Ρώσου προέδρου ότι η Κριμαία θα παραμείνει "αναπόσπαστο" τμήμα της Ρωσίας και μια περίεργη δήλωση προς τη Λετονία, όταν είπε στη Ρίγα ότι το μόνο που μπορεί να αναμένει να λάβει από τη Μόσχα είναι "τα αυτιά ενός νεκρού γαϊδάρου", μια ρωσική έκφραση συνώνυμο του "τίποτα".

Άλλες δηλώσεις που περιλαμβάνονται στο βιβλίο επικεντρώνονται στα πατριωτικά αισθήματα του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

"Για εμένα η Ρωσία είναι ολόκληρη η ζωή μου" μπορεί να διαβάσει κανείς στις σελίδες του βιβλίου, ενώ σε άλλα σημεία εκφράζεται η δυσφορία του Βλαντίμιρ Πούτιν για τη δυτικού τύπου δημοκρατία ή τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Η οργάνωση που εξέδωσε το βιβλίο έχει στο παρελθόν λάβει γενναιόδωρες επιχορηγήσεις από το Κρεμλίνο, όπως μεταδίδει το Reuters. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία της Ρωσίας τον Ιανουάριο και η τιμή του έχει οριστεί στα 800 ρούβλια (11,12 δολάρια).

Η Network ανακοίνωσε σήμερα ότι διένειμε 1.000 αντίγραφα στο Κρεμλίνο, το οποίο τα προσέφερε σε αξιωματούχους και πολιτικούς ως δώρο ενόψει της Πρωτοχρονιάς.

Η ρωσική εφημερίδα RBK επικαλέστηκε Ρώσους αξιωματούχους που επιβεβαίωσαν ότι έλαβαν το δώρο και ότι ένας υψηλόβαθμος βοηθός του Πούτιν τους είπε ότι πρέπει να το μελετήσουν ενδελεχώς. Σύμφωνα με τον ίδιο, το βιβλίο αυτό θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν τις αποφάσεις που λαμβάνει ο πρόεδρος της χώρας και επηρεάζουν την εγχώρια και εξωτερική πολιτική της Ρωσίας.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, κράτησε αποστάσεις από το βιβλίο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν το έχει δει και πρόσθεσε ότι είναι απίθανο η πρωτοβουλία αυτή να ανήκει στο Κρεμλίνο.

SHARE:

24Media Network