Μην το δεις αν ζαλίζεσαι: Το πιο ακραίο Drone βίντεο που έχει κυκλοφορήσει

Μην το δεις αν ζαλίζεσαι: Το πιο ακραίο Drone βίντεο που έχει κυκλοφορήσει

Ο 29χρονος επαγγελματίας από την Ατλάντα των ΗΠΑ, Steele Davis, έχει πάει το χειρισμό drone σε άλλο επίπεδο. Δείτε και θα καταλάβετε.

Όλοι μας πια έχουμε δει κάποιο drone να πετά απαθανατίζοντας ένα τοπίο από ψηλά με πλάνα που πολλές φορές κόβουν την ανάσα! Ο χειρισμός τους ωστόσο δεν είναι τόσο απλός όσο φαντάζεται κανείς. Απαιτεί δεξιοτεχνία και κινήσεις ακριβείας τόσο στο χειρισμό και της πορείας του μικρού αυτού αεροσκάφους αλλά ταυτόχρονα και της κατεύθυνσης της κάμερας που φέρει στο κάτω μέρος ώστε να βγει ένα άρτιο και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται λοιπόν εκπαίδευση και πολλές ώρες εξάσκησης πίσω για να βγουν αυτά τα εκπληκτικά βίντεο.

Βέβαια, ο 29χρονος επαγγελματίας από την Ατλάντα των ΗΠΑ, Steele Davis, έχει πάει το χειρισμό drone σε άλλο επίπεδο! Το ανεβάζει και το κατεβάζει από ουρανοξύστες με μεγάλη ταχύτητα, το περνάει μέσα από ανοίγματα σε κτήρια, σε σκάλες, το “τουμπάρει” πάνω από γέφυρες και γενικώς τραβάει “ζογκλερικές” λήψεις που αν κανείς έχει υψοφοβία καλύτερα να μην τις δει!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα