Μητροπολίτης άφησε άφωνη τη Μιχελιδάκη: “Έχετε σχέση με το Εξκάλιμπερ;”

Μητροπολίτης άφησε άφωνη τη Μιχελιδάκη: “Έχετε σχέση με το Εξκάλιμπερ;”

Μια απίστευτη συνομιλία στον "αέρα" της ΕΡΤ με τη Μάριον Μιχελιδάκη και τον Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα. Η ατάκα για το Εξκάλιμπερ και η απάντηση της δημοσιογράφου.

Ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας (κατά κόσμον Γεώργιος) Δικαιάκος επεφύλασσε μια διαφορετική… έκπληξη στη δημοσιογράφο Μάριον Μιχελιδάκη, στον “αέρα” της εκπομπής επι-κοινωνία της ΕΡΤ.

Ο Μητροπολίτης, κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα της δημοσιογράφου, τη ρώτησε αν έχει κάποια σχέση με το… Εξκάλιμπερ. “Μάριον δε σας λένε;”, είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας αναφορά στη λαίδη Μάριον η οποία όμως είναι από τον μύθο του Ρομπέν των Δασών.

“Είμαστε στον αέρα”, ανταπάντησε χαμογελώντας ευγενικά η δημοσιογράφος, με τον ιερέα να διασκεδάζει από καρδιάς με το περιστατικό που “προκάλεσε”.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως ο μύθος του Εξκάλιμπερ συνδέεται με μια άλλη Μάριον, τη Marion Zimmer Bradley, δηλαδή τη συγγραφέα του The Mists of Avalon του 1983.

Η Marion Zimmer Bradley ήταν συγγραφέας φανταστικής λογοτεχνίας, και παρότι έκανε καριέρα ως φεμινίστρια, κατηγορήθηκε από δύο από τα παιδιά της για σεξουαλική κακοποίηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα