“Ο γιος μου ήταν στο μενού”: Τίγρης λιγουρεύεται παιδάκι και του επιτίθεται, αλλά…

“Ο γιος μου ήταν στο μενού”: Τίγρης λιγουρεύεται παιδάκι και του επιτίθεται, αλλά…
Η στιγμή που η τίγρης επιτίθεται στο παιδί RobC/instagram

Το μικρό αγόρι πόζαρε για φωτογραφία μπροστά στον χώρο με τις τίγρεις σε ζωολογικό κήπο, όταν μία απ' αυτές είδε στο πρόσωπό του ένα ωραίο γεύμα.

Στιγμές που θα τις θυμάται για όλη του τη ζωή έζησε ένα μικρό αγόρι κατά την επίσκεψή του με τη συνοδεία του πατέρα του, στον ζωολογικό κήπο του Δουβλίνου.

Ο μικρός πόζαρε για φωτογραφίες έξω από τον περιφραγμένο χώρο όπου βρισκόταν μια τίγρης. Είχε γυρισμένη την πλάτη του στο αιλουροειδές, το οποίο κάποια στιγμή άρχισε να το παρακολουθεί, βλέποντας σ’ αυτό το επόμενο γεύμα του. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και σ’ αυτό φαίνεται η τίγρης, που είναι σε απόσταση, να πλησιάζει σιγά-σιγά το παιδί.

Κάποια στιγμή το αγόρι γυρίζει και την κοιτάει και αυτή “παγώνει”. Όταν ο μικρός γυρίζει και πάλι μπροστά, η τίγρης εξαπολύει την επίθεσή της, πηδώντας με ανοικτά τα πόδια της για να τον αρπάξει. Καταλήγει φαρδιά-πλατιά πάνω στο προστατευτικό τζάμι, εμφανώς απογοητευμένη.

“Ο γιος μου ήταν στο μενού στον ζωολογικό κήπο του Δουβλίνου σήμερα” έγραψε ο πατέρας του παιδιού σε ανάρτησή του στο twitter την Κυριακή, δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα