Ο Iggy Pop δεν είναι απλά rock star. Είναι και ο ήρωας των ζώων

Ο Iggy Pop δεν είναι απλά rock star. Είναι και ο ήρωας των ζώων

Ο διάσημος καλλιτέχνης συμπράττει μαζί με τον Nick Cave στη νέα καμπάνια της φιλοζωικής PETA κατά της εκμετάλλευσης των ζώων. "Γίνε το άτομο που ο σκύλος σου πιστεύει πως είσαι" (vid)

O Iggy Pop πρωταγωνιστεί στο νέο animation βίντεο της PETA και μεταμορφώνεται από rock star, σε υπερήρωα που βρίσκεται πανταχού παρών, όπου τα ζώα χρειάζονται τη βοήθειά του. Σώζει με το μικρόφωνό του μια αλεπού από το δόκανο επιτήδειου, ελευθερώνει τα ψάρια από τα δίχτυα του ψαρά και λυτρώνει ένα δυστυχισμένο σκυλάκι που παραμένει δεμένο με αλυσίδα.

Όλα αυτά φυσικά στο όνειρο του πιστού του φίλου που ονειρεύεται το αφεντικό του ως τον άνθρωπο που προσέχει και σέβεται τα ζώα.

Η νέα καμπάνια της PETA αποτελεί σύμπραξη του ροκά με τον Nick Cave, ο οποίος και προσέφερε το κομμάτι των Black Seeds, “Breathless” για να ντυθεί μελωδικά το βίντεο. Η PETA αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες φιλοζωικές οργανώσεις στον κόσμο και υποστηρίζει πως τα ζώα δεν ανήκουν στον άνθρωπο για να τα εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα αρχικά της οργάνωσης προέρχονται από το αρκτικόλεξο Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων και διαθέτει 6,5 μέλη και υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Επικεντρώνει στους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας όπου παρατηρείται η μεγαλύτερη εκμετάλλευση των ζώων: βιομηχανία τροφίμων, ρούχα, εργαστήρια και βιομηχανία θεάματος.

Οι υπεύθυνοι της PETA υποστηρίζουν ως εκ τούτου πως οι άνθρωποι δεν δικαιούνται να εκμεταλλεύονται τα ζώα και ως εκ τούτου οφείλουν να στραφούν αποκλειστικά στη χορτοφαγία, με τη συνακόλουθη παραγωγή ρούχων και αντικειμένων αποκλειστικά από φυτικά συνθετικά υλικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα