Οι 6 πιο ανατριχιαστικές σκηνές σεξ σε video games

default image

Σεξ και βία σε video games. Δείτε τις πιο παράξενες και ανατριχιαστικές σκηνές. Προσοχή, υπάρχει... "ψηφιακό γυμνό" στις φωτογραφίες (Pics+Vids)

Φυσικά και το σεξ στα video games δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Για την ακρίβεια, τις περισσότερες φορές οι αισθησιακές σκηνές είναι εντελώς ανατριχιαστικές και “παράξενες” σε ό,τι αφορά πάντα τον κόσμο της κονσόλας.

Στις κινηματογραφικές σκηνές, οι εραστές είναι πάντα τέλειοι, με τις κατάλληλες αναλογίες. Στα video games από την άλλη, επιστρατεύεται μπόλικη φαντασία και αφαιρετική οπτική.

Οι video game developers περιορίζονται από τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία και έτσι καταφεύγουν σε διάφορα “τεχνάσματα”.

Πάμε να δούμε 6 ενδεικτικές σκηνές όπως επιλέχθηκαν από το cracked.com:

#6.  Alpha Protocol

Εμπνευσμένο από τις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ και του Τζέισον Μπορν, το  Alpha Protocol είναι το πρώτο RPG κατασκοπείας.

 

Στο παιχνίδι έχετε τον χαρακτήρα του Michael Thorton.

 

Η femme fatale του game είναι η SIE. Στην εξέλιξη της ιστορίας, βλέπουμε τον ήρωα δεμένο σε ένα κρεβάτι και ακινητοποιημένο από τους κακούς της υπόθεσης. Και η SIE δεν χάνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά τον αντίπαλο της κατάσκοπο.

Μόλις τελειώνει η σκηνή, ο Thorton λέει.  “Okay,  now can you let me go?”. Και η Γερμανίδα ξανθιά, δεν τον αφήνει. Η συνέχεια στις οθόνες φυσικά.

#5.  Shadows of the Damned

Παιχνίδι δράσης με έντονο το στοιχείο του ψυχολογικού θρίλερ. Το Shadows Of The Damned φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη του επιτυχημένου Resident Evil, Shinji Nakami. Eντονα επηρεασμένο από το στυλ Grindhouse που προωθεί ο QuentinTarantino και ο Robert Rodriguez, το Shadows of the Damned οδηγεί τους παίκτες σε ένα ταξίδι ανάμεσα στην κόλαση και τον κάτω κόσμο, όπου ο θάνατος και η καταστροφή περιμένουν σε κάθε γωνιά.

Ήρωας, ο Garcia Hotspur, ένας κυνηγός δαιμόνων.

Το SotD χαρακτηρίζεται από το απίστευτα βίαιο splatter του και το γραφικό σεξουαλικό στοιχείο του.

 

Ο Hotspur προσπαθεί να σώσει την καλή του, την Paula που την έχει καταλάβει ο δαίμονας Fleming. Και το όπλο του λέγεται “Big Boner”.

Σε μια από τις σκηνές, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα τεράστιο γυμνό σώμα γυναίκας σαν γέφυρα για να συνεχίσετε.

#4.  Prince of Persia

Μετά από μια μεγάλη και άκρως επιτυχημένη σειρά τίτλων που χρονολογούνται από το 1989 ο πρίγκηπας επιστρέφει και πάλι για να σας καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες σας. Το δεύτερο μέρος της ιστορίας μετά το Sands Of time.

Αυτή τη φορά όμως τον καλό και γενναίο ήρωα διαδέχεται ένας κρύος και αποφασισμένος πολεμιστής, που έχει βάλει σκοπό να φτάσει στο στόχο του ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να παλέψει και με τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο Πρίγκιπας, μετά την παρεμβολή του στη φυσική ροή του χρόνου στο Prince of Persia: The Sands of Time, δημιούργησε ένα ρήγμα που πρέπει να κλείσει. Για να έρθουν τα πράγματα στη φυσιολογική τους ροή, ένα μυθικό και αθάνατο πλάσμα, το Dahaka, έχει ξεκινήσει την πορεία του για να εντοπίσει και να σκοτώσει τον Πρίγκιπα.

 

Η αισθησιακή σκηνή του παιχνιδιού έχει ως πρωταγωνίστρια τη Shandee, την αντίπαλο του ήρωα μας. Η σκηνή διαδραματίζεται πάνω σε ένα πλοίο εν μέσω καταιγίδας, όπου ο φακός εστιάζει στα οπίσθια της εντυπωσιακής Shandee.

#3.  Paper Mario: The Thousand Year Door

Η πριγκίπισσα Peach απολαμβάνει τις διακοπές της παρέα με τον πιστό της ακόλουθο Toadsworth, όταν ξαφνικά ένα μυστηριώδες πλάσμα την απαγάγει. Το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει τον Mario να την βρει, είναι ένας χάρτης που του είχε στείλει πριν φύγει. Ακολουθώντας τις οδηγίες του χάρτη, ο Mario ξεκινάει την απελπισμένη προσπάθεια αναζήτησης.

Ο χάρτης που κρατάει ο Mario, οδηγεί στα Star Crystals, αρχαία κειμήλια που κατέχουν μια άγνωστη δύναμη. Πολλοί θέλουν να βάλουν χέρι σε αυτά τα κειμήλια και μεταξύ τους, τρεις κουκουλοφόροι που σχεδιάζουν την επιστροφή μιας μεγάλης σκοτεινής μάγισσας, παλιοί και νέοι εχθροί και ένας έξαλλος Bowser ο οποίος προσπαθεί παράλληλα να καταλάβει ποιος του κλέβει τα πρωτεία στις “βρομοδουλειές”.

Οι κακοί κατασκοπεύουν την Peach και την καταγράφουν να κάνει γυμνή μπάνιο.

Η Peach αναγκάζεται να γδυθεί, πράγμα το οποίο κάνει.

Σύμφωνα με το σενάριο, η πριγκίπισσα βρίσκεται κλειδωμένη σε ένα εργαστήριο που ελέγχεται από έναν σούπερ ηλεκτρονικό υπολογιστή που έχει εμμονή μαζί της.

 

Σεξ και ίντριγκες λοιπόν, ακόμα και στον κόσμο του Mario.

#2.  Duke Nukem Forever 

To Duke Nukem Forever είναι ένα παιχνίδι σκόπευσης πρώτου προσώπου γεμάτο ξεκαρδιστική δράση, απίθανες εκρήξεις και χοντροκομμένα αστεία. Ως Duke έχετε στη διάθεσή σας ένα τεράστιο οπλοστάσιο με κυνηγετικά όπλα, εκτοξευτές πυραύλων, πιστόλια και αυτόματα.

Μπορείτε να κρατάτε στα χέρια σας μόνο δύο όπλα κάθε φορά, γι΄ αυτό φροντίστε να μαζεύετε όλα τα όπλα που αφήνουν πίσω τους οι εχθροί σας για να μην ξεμείνετε ποτέ από πυρομαχικά.

 

Για πιο ζόρικες συμπλοκές μπορείτε να χρησιμοποιείτε άλλα ενισχυτικά, όπως η μπύρα. Πιείτε μπύρα για να αυξήσετε τη δύναμή σας και χρησιμοποιήστε το Holoduke. Αυτό το gadget δημιουργεί το ολόγραμμα του Duke που ενεργεί όπως ακριβώς και εκείνος και μπορεί να εξαπατήσει τους εχθρούς του.

Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε διάφορα φρικιαστικά εξωγήινα πλάσματα όπως γουρούνια που κρατούν κυνηγετικά όπλα και χταπόδια που ονομάζονται Octabrains. Θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσετε υπερμεγέθεις αρχηγούς που σκοτώνονται μόνο με αλλεπάλληλες επιθέσεις με εκρηκτικά – γι’ αυτό μην χάνετε ευκαιρία να συλλέγετε εκρηκτικά.

Το χιούμορ του Duke είναι σεξιστικό αλλά και σίγουρα, σαρκαστικό.

Μεταξύ άλλων ο Duke γοητεύει εντυπωσιακές δίδυμες και πυροβολάει άλιενς που κρύβονται πίσω από γιγαντιαίες γυμνόστηθες γυναίκες.

#1.  The House of the Dead: Overkill

Πάρε το ρόλο του κυβερνητικού πράκτορα G και εξόντωσε όλα τα αιμοβόρα ζόμπι που έχουν κατακλύσει την πόλη Bayou. Πρέπει να δράσεις το συντομότερο δυνατό πριν μολυνθούν όλοι οι κάτοικοι της πόλης. Ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις την πόλη από την ολική καταστροφή είναι να βρεις την εστία της μόλυνσης.

Φτάνοντας στην τελευταία σκηνή του παιχνιδιού και αφού έχετε αφήσει πίσω σας εκατοντάδες διαμελισμένα και πολτοποιημένα ζόμπι, καλείστε να αντιμετωπίσετε τον Clement Darling.

Ο τρελός επιστήμονας Darling λέει πως στόχος του ήταν να σώσει τη μητέρα του και γι’ αυτό έκανε πειράματα που απελευθέρωσαν τον ιό ο οποίος ευθύνεται για την μετατροπή όλων σε νεκροζώντανα ζόμπι.

 

Ο τρελός επιστήμονας πήρε τον εγκέφαλο της άρρωστης μητέρας του και τον τοποθέτησε στο σώμα της καυτής στρίπερ συντρόφου του. Μόνο που το τελικό αποτέλεσμα ήταν να δημιουργήσει ένα ακόμα αιμοβόρο τέρας που πρέπει να νικήσετε για να τερματίσετε το παιχνίδι.

Και κλείνουμε με τις 6 καλύτερες σκηνές σεξ για το 2014 σε ό,τι αφορά πάντα τα video games:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα