Παρίστανε την έγκυο για να περάσει ‘τζάμπα’ φαγητό στο σινεμά

Παρίστανε την έγκυο για να περάσει ‘τζάμπα’ φαγητό στο σινεμά

Αμερικάνα νεαρή ανακάλυψε έναν πρωτότυπο τρόπο να μην πληρώνει για τα ζαχαρωτά και τα πατατάκια στο σινεμά. Το σχέδιο της... εγκυμοσύνης

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φωτογραφία μιας κοπέλας, η οποία εκ πρώτης όψης μοιάζει να κυοφορεί και μάλιστα να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Στην πραγματικότητα ωστόσο, πρόκειται για την ευρεσιτεχνία της νεαρής προκειμένου να περάσει στο σινεμά όλα τα καλούδια που χρειάζεται, χωρίς να χρειαστεί να τα πληρώσει στο shop του κινηματογράφου.

Διαβάζουμε πως η απόλαυση της μεγάλης οθόνης στην Αμερική δεν είναι και η πιο φτηνή διασκέδαση. Αφενός το εισιτήριο μπορεί να στοιχίζει από 10 ως 17 δολάρια (σε ειδικές προβολές 3D κτλ) και αφετέρου όλα τα πεντανόστιμα ζαχαρωτά είναι σε τιμές φωτιά. Η γυναίκα της οποίας την ταυτότητα δεν μάθαμε ποτέ, αγόρασε το φελιζόλ από κατάστημα, έβαλε πατατάκια, σνακ και ό, τι άλλο ήθελε σε τιμές σούπερ μάρκετ και φόρεσε την ψεύτικη κοιλιά κάτω από ένα φαρδύ φούτερ.

Δεν μάθαμε ποτέ αν τελικά έπιασε τόπο η “επικίνδυνη αποστολή” ή αν τελικά η κυρία έγινε περίγελος των υπολοίπων θαμώνων του σινεμά. Φανταστείτε όμως την έκπληξη όσων κάθισαν δίπλα της, όταν την είδαν να αποκολλά την κοιλιά της και από αυτή να ξεπηδά το ράφι με τα σνακ του σούπερ μάρκετ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα