Πέθανε στο σεξ και τον πήραν με την ερωτική του παρτενέρ πάνω του

Πέθανε στο σεξ και τον πήραν με την ερωτική του παρτενέρ πάνω του

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα, με ηλικιωμένο που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και ενώ το μόριό του βρισκόταν ακόμη εντός των γεννητικών οργάνων της ιερόδουλου με την οποία συνευρισκόταν

Ένα ασυνήθιστο, όσο και ταπεινωτικό βίντεο κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό διακρίνονται άνδρες των πρώτων βοηθειών να μεταφέρουν με φορείο το νεκρό σώμα ενός ηλικιωμένου, πάνω στο οποίο παραμένει η γυναίκα με την οποία έκανε σεξ την ώρα που άφησε την τελευταία πνοή. Όπως φαίνεται, η ιερόδουλη που είχε την ατυχία να γίνει μάρτυρας του θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα, αναγκάστηκε να μεταφερθεί μαζί με το άψυχο σώμα του στο νοσοκομείο.

Αν και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, φαίνεται πως η γυναίκα "κόλλησε" με το μόριο του θανόντος στα γεννητικά της όργανα και έτσι μεταφέρθηκε σκεπασμένη με κουβέρτα, μαζί με το πτώμα από τους άνδρες των πρώτων βοηθειών. Αν και δεν είναι ακόμη εξακριβωμένο, τα στοιχεία δείχνουν πως το περιστατικό συνέβη κάπου στην αχανή Κίνα.

SHARE:

24Media Network