Πορνοστάρ καταγγέλλουν τον πορνοστάρ James Deen για βιασμό

default image

H πορνοστάρ Stoya που είχε έρθει και στα "δικά μας" Εξάρχεια, κατηγορεί τον επίσης πορνοστάρ James Deen για βιασμό. Στο πλευρό της πολλές γυναίκες συνάδελφοι της (Tweets)

Μια περίεργη υπόθεση εξελίσσεται στην “πικάντικη” πλευρά του Λος Άντζελες.

Η πρωταγωνίστρια ταινιών αισθησιακού περιεχόμενου Stoya που είχε περάσει και από τα “δικά μας” Εξάρχεια, με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, καταγγέλλει τον συνάδελφο της, James Deen, για βιασμό. Το ίδιο έκαναν και ακόμη δύο πορνοστάρ.

Η Stoya ήταν και πρώην σύντροφος του James Deen. Οι αναρτήσεις της:

Η επίσης πρώην σύντροφος του διάσημου πορνοστάρ, Deen, Joanna Angel, προέβη σε δημόσια στήριξη της Stoya:

Η ιστοσελίδα The Daily Beast προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον James Deen, ο οποίος απέφυγε να σχολιάσει τις καταγγελίες. Αρκέστηκε να απαντήσει μέσω Twitter, γράφοντας:

“Θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους μου, τους οπαδούς και τους συναδέλφους ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς και δυσφημιστικοί”.

“Σέβομαι τις γυναίκες και τα όρια, τόσο στο επαγγελματικό πεδίο, όσο και στην προσωπική ζωή”, έγραψε σε άλλη ανάρτηση του.

Και η Christy Mack που είχε πέσει θύμα βιασμού από τον War Machine, εξέφρασε τη συμπαράσταση της στη Stoya:

Η πορνοστάρ Ashley Fires δήλωσε στο Daily Beast ότι αποφεύγει τον εν λόγω πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών, λόγω της συμπεριφοράς του στα γυρίσματα των ταινιών του. Στις περισσότερες, αναλαμβάνει ο ίδιος την παραγωγή.

“Στα γυρίσματα σχεδόν με βίασε. Τον έχω δει να αρπάζει την Jessie Cox από τα μαλλιά χωρίς προειδοποίηση και να την οδηγεί στο green room των στούντιο της Kink (εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται ο Deen). Συμπεριφερόταν σαν άνθρωπος των σπηλαίων”.

“Προσπάθησε να με βιάσει μέσα στις τουαλέτες των στούντιο όπου έκανα μπάνιο. Δεν τον ήξερα καν”, αναφέρει η Fires.

Η νεαρή προσθέτει πως προσπαθεί να αποφύγει να κάνει σκηνές μαζί του και πως ο ίδιος την απείλησε να μην μιλήσει ποτέ για το περιστατικό.

Και η Tori Lux όμως έχει δηλώσει πως ο Deen την κακοποίησε σε γυρίσματα το 2011. Ο Deen έχει σκηνοθετήσει πολλές ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου που αναπαράγουν σκηνές βιασμού, βάσει υποτιθέμενου σεναρίου.

Οι εν λόγω σκηνές έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τις φεμινιστικές οργανώσεις των ΗΠΑ, ως προς τα προβαλλόμενα πρότυπα συμπεριφοράς και την υποτίμηση του ρόλου της γυναίκας στη σεξουαλική συμπεριφορά που προκρίνεται από τις εταιρείες παραγωγής.

“Το σκληρό σεξ είναι μέρος της ζωής μου”, έχει αναφέρει ο ίδιος ο Deen σε συνεντεύξεις του, όπως εκείνη που είχε δώσει στον Observer.

“Κάνω σκληρό σεξ μόνο με όσες συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο. Αν το κάνεις χωρίς τη θέληση του άλλου, είσαι μ@λ..ας”, έχει δηλώσει.

Παλαιότερη ανάρτηση του που έχει προκαλέσει αντιδράσεις:

Η Aurora Snow, πορνοστάρ που έχει δουλέψει μαζί του, γράφει πάντως πως δεν έχει βιώσει αντίστοιχη συμπεριφορά εκ μέρους του. Αναφέρει πως οι “safe words” που χρησιμοποίησε έγιναν σεβαστές από τον Deen και τους άλλους άντρες που έκαναν μαζί της στη σκηνή. Κάτι που δεν ισχύει για την περίπτωση της Stoya, όπως λέει η ίδια.

“Ένοιωθα όμως πως με βασάνιζαν, δεν ήταν σεξ αυτό”, αναφέρει η Snow που πλέον έχει σταματήσει τις ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου και έχει γίνει κειμενογράφος σε site όπως το Daily Beast.

Γράφει μάλιστα πως οι πολλοί συνάδελφοι της κάνουν χρήση ναρκωτικών για να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα. Σε κάποιες περιπτώσεις, έχει δει νεαρές κοπέλες να λιποθυμούν. Ωστόσο αποφεύγει να τις κατονομάσει.

“Όπως και να’χει, είτε είναι ένοχος ο Deen, είτε όχι, όλοι πρέπει να θυμούνται όταν εμπλέκονται σε ερωτικές πράξεις, ότι το όχι σημαίνει όχι. Ακόμα κι αν το λέει μια πορνοστάρ”, καταλήγει η Snow.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα