Πρόταση... ''άμμου''

Πρόταση... ''άμμου''
© © ROB WIGHTMAN SUPPLIED BY JOHN CHAPPLE / WWW.JOHNCHAPPLE.COM

Δείτε φωτογραφίες από μία ιδιαίτερη πρόταση γάμου. Πώς αντέδρασε η νύφη, έστω και αν δεν ήταν Καρέτα-Καρέτα (Pics)

Μία επιτυχημένη πρόταση γάμου είναι το ήμισυ του παντός σύμφωνα με τους φανατικούς του είδους, για αυτό και οι μέλλοντες σύζυγοι πρέπει να σκεφτούν κάτι ευφάνταστο για να πείσουν τις κοπέλες τους να δεχθούν.

Έτσι λοιπόν ο Anthony ''Tony'' Larson, 41 ετών ακολούθησε τις συμβουλές των πιο ρομαντικών και έκανε πρόταση γάμου γράφοντας στην άμμο για να ενθουσιάσει τη καλή του.

Η Emma Wightman και ο επί χρόνια φίλος της περπατούσαν στην παραλία Woolacome, North Devon και αποφάσισαν να σκαρφαλώσουν τους αμμόλοφους για να απολαύσουν τη θέα.

Η έκπληξη της Emma ήταν τεράστια όταν κοιτάζοντας την παραλία αντίκρυσε μία μεγάλη καρδιά και τη φράση ''Θα με παντρευτείς;''. Σαστισμένη κοίταξε το σύντρόφο της ο οποίος με ένα πλατύ χαμόγελο περίμενε την απάντησή της.

''Ξέσπασα σε γέλια και κλάματα. Όταν κατάλαβα τι έγινε απάντησα θετικά δίχως δεύτερη σκέψη'' δηλώνει η Emma στη Daily Mail.

Ο Tony ήταν...οργανωμένος

Μάλλον εκ του ασφαλούς, ο 41χρονος, επιστράτευσε τους φίλους τους και τους έβαλε να ζωγραφίσουν στην άμμο μία πρόταση γάμου για να δεσμευτεί το ζευγάρι ενώπιον Θεού και... Διαστήματος, καθώς το σχέδιο ''έβγαζε μάτι''.

Και για όσες αναρωτιούνται αν η πρόταση συνοδεύτηκε από δαχτυλίδι, απαραίτητο εφέ-αξεσουάρ, ο Tony φάνηκε προετοιμασμένος, προσφέροντας στην αγαπημένη του μία διαμαντένια βέρα.

Η μέλλουσα νύφη θα εκτιμούσε ακόμα περισσότερο τη χειρονομία αν ήταν χελώνα καρέτα-καρέτα, αλλά δεν μας πέφτει λόγος.

Το σκηνικό ολοκληρώθηκε όταν το ευτυχισμένο ζευγάρι κατέβηκε στην παραλία και η Emma  έγραψε κάτω από την καρδιά την απάντησή της, η οποία ήταν φυσικά ''Ναι''.

Ο γάμος έχει οριστεί για τον Ιούνιο του επόμενου έτους. Τους συμβουλεύουμε να τον κάνουν πρωί, αν δεν πετύχει τουλάχιστον δε θα έχουν χάσει όλη τους τη μέρα.

SHARE:

24Media Network