Ψωμί βάτραχος: Το νέο trend του διαδικτύου

Ψωμί βάτραχος: Το νέο trend του διαδικτύου
Ψωμί Βάτραχος @youtube_ironicallyscreaming

Το "ψωμί βάτραχος" έχει γίνει η νέα τάση τον τελευταίο καιρό στα social media. Πολλοί βέβαια υποστηρίζουν ότι η ιδέα προέρχεται από το 2005.

Η τελευταία τάση του διαδικτύου φαίνεται να είναι το… ψήσιμο ψωμιού σε σχήμα βατράχου. Το νέο αυτό trend, ήρθε μαζί με την καραντίνα, όταν και ο ελεύθερος χρόνος των ανθρώπων στο σπίτι πολλαπλασιάστηκε. Οι ερασιτέχνες ψήστες φαίνεται να αγαπούν την διαδικασία αλλά και το αποτέλεσμα. 

Σύμφωνα με το today.com, το ψωμί βάτραχος είναι μια μορφή σπιτικού ψωμιού που απλώς -όπως θα δείτε παρακάτω- διαμορφώνεται σαν μια μεγαλύτερη έκδοση του πράσινου αμφίβιου.

Αν και η τάση αυξάνεται αυτήν την περίοδο σε δημοτικότητα σε διάφορες πλατφόρμες όπως το Instagram ή το Tik Tok, αρκετοί επεσήμαναν ότι η ιδέα φαίνεται να προέρχεται από μια δημοσίευση του 2005 που εμφανίστηκε στο The Fresh Loaf.

Ωστόσο, η τάση αυτή έχει επιστρέψει με τον πιο  ωραίο τρόπο το 2020, καταλαμβάνοντας το TikTok (κυρίως) αλλά και άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Μόνο στο TikTok, τα βίντεο με το hashtag #froggybread έχουν συγκεντρώσει 1,9 εκατομμύρια προβολές ενώ δεκάδες βίντεο έχουν αναρτηθεί τις τελευταίες ημέρες στο Twitter και στο Instagram.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα