Σατανική σύμπτωση: Φορτηγό με κοντέινερ Evergreen μπλόκαρε δρόμο όπως το πλοίο στο Σουέζ

Σατανική σύμπτωση: Φορτηγό με κοντέινερ Evergreen μπλόκαρε δρόμο όπως το πλοίο στο Σουέζ

Με το χάος κοντεύει να ταυτιστεί η λέξη Evergreen, καθώς μετά το τεράστιο πλοίο στη Διώρυγα του Σουέζ, ένα φορτηγό με κοντέινερ με το ίδιο όνομα, μπλόκαρε αυτοκινητόδρομο στην Κίνα.

Περίεργες συμπτώσεις λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες με ό,τι φέρει τη λέξη Evergreen, καθώς μετά την προσάραξη του τεράστιου πλοίου με αυτό το όνομα στη Διώρυγα του Σουέζ, που προκάλεσε ένα άνευ προηγουμένου χάος, ένα φορτηγό που μετέφερε κοντέινερ με το ίδιο όνομα, ευθύνεται για μποτιλιάρισμα σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου στο Ναντσίνγκ. Φορτηγό που μετέφερε εμπορευματοκιβώτιο που έγραφε Evergreen, ενεπλάκη σε τροχαίο και κατέληξε να σταματήσει σχεδόν κάθετα στον δρόμο.

Το φορτηγό με το κοντέινερ Evergreen που έχει μπλοκάρει τον δρόμο στην Κίνα

INSTAGRAM @FALLENHEARTS17

 

Οι εικόνες του περιστατικού θυμίζουν τη σκηνή στη Διώρυγα του Σουέζ, με το πλοίο και το κοντέινερ να φέρουν τη λέξη Evergreen με λευκά, κεφαλαία γράμματα.

Η ομοιότητα μεταξύ των δύο περιστατικών γίνεται ακόμη πιο εμφανής από το γεγονός ότι τόσο το φορτηγό όσο και το σκάφος προκάλεσαν τεράστια συμφόρηση, με δεκάδες αυτοκίνητα να περιμένουν στην ουρά στο δρόμο πίσω από το φορτηγό και περισσότερα από 260 πλοία να έχουν εγκλωβιστεί πίσω από το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Σαν να μην ήταν αρκετές αυτές οι ομοιότητες, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να επισημάνουν ότι τόσο το φορτηγό όσο και το πλοίο στράφηκαν προς τα δεξιά και σταμάτησαν σε γωνία περίπου 45°.

Να σημειωθεί ότι το όνομα του πλοίου είναι Ever Given και το Evergreen είναι το όνομα της εταιρίας, που μισθώνει το πλοίο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα