Διώρυγα Σουέζ: Δείτε live μέσω δορυφόρου πού βρίσκονται το Ever Given και τα εγκλωβισμένα πλοία

Διώρυγα Σουέζ: Δείτε live μέσω δορυφόρου πού βρίσκονται το Ever Given και τα εγκλωβισμένα πλοία

Περισσότερα από 300 πλοία βρίσκονται εγκλωβισμένα στη Διώρυγα λόγω του φορτηγού πλοίου Ever Given. Δες τις ακριβείς θέσεις τους κάθε στιγμή, μέσω δορυφορικού live χάρτη.

Το πρόβλημα του μπλοκαριασμένο πλοίο Ever Given στη Διώρυγα του Σουέζ παραμένει. Ο πρόεδρος της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ, Οσάμα Ραμπία, τόνισε το Σάββατο (27/03) ότι «είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα με το φορτηγό πλοίο που μπλοκάρει τη διέλευση των πλοίων».

Μέχρι τώρα, σύμφωνα με τον κ. Ραμπία, 321 πλοία παραμένουν εγκλωβισμένα στη Διώρυγα του Σουέζ, ελπίζοντας ότι θα επιτευχθεί η διάνοιξη από τις αμέσως επόμενες ημέρες. Το συγκεκριμένο συμβάν που εξελίσσεται πια με όρους θρίλερ, μπορεί να το παρακολουθήσει ο καθένας από εμάς μέσω της Marine Traffic, είτε σε desktop είτε σε mobile περιβάλλον. Η απεικόνιση της διώρυγας μέσω ψηφιακών δεδομένων δορυφόρου, δίνει λεπτομερή στοιχεία για την θέση κάθε ενος από τα πλοία που βρίσκονται μπλοκαριασμένα στο επίμαχο σημείο της διώρυγας, ανάμεσά τους φυσικά και του Ever Given.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα