Σκηνές θρίλερ: Σέρφερ επέζησε από επίθεση καρχαρία ρίχνοντας… μπουνιές!

Σκηνές θρίλερ: Σέρφερ επέζησε από επίθεση καρχαρία ρίχνοντας… μπουνιές!
Επίθεση από καρχαρία σε παραλία της Μελβούρνης

Απίστευτο περιστατικό στην Αυστραλία, όπου ένας Γάλλος σέρφερ έριξε μπουνιές σε καρχαρία για να γλιτώσει από τα κοφτερά του δόντια και τα κατάφερε.

Αν εντασσόταν στο σενάριο του Ρόκι ή του Κριντ, το θρυλικό σίκουελ θα είχε βυθιστεί στον πάτο της θάλασσας, παίρνοντας χρυσό βατόμουρο για το στοιχείο της υπερβολής πέρα από τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Έγινε, όμως, κι αυτός που τελικά βυθίστηκε ήταν ο τολμηρός καρχαρίας που τόλμησε να τα βάλει με έναν 23χρονο Γάλλο σέρφερ (ή μποξέρ), ανοιχτά της “Bells Beach” που απέχει μιάμιση ώρα από τη Μελβούρνη.

Ο Ντίλαν Νακάς, έκανε σέρφινγκ με έναν φίλο του, την ώρα που ένας καρχαρίας τον πλησίασε απειλητικά και στη συνέχεια του επιτέθηκε, χωρίς όμως να γνωρίζει τις μαχητικές ικανότητες του υποψήφιου θηράματός του. Με δύο μπουνιές κατάφερε να ξεφύγει από τα κοφτερά του δόντια, τρέποντας τον καρχαρία σε φυγή, που απλά κατάφερε να του αφήσει μερικές… γρατζουνιές στο πόδι για ενθύμιο. Ή και παράσημο από την τρομερή αυτή μάχη. Ο ίδιος την περιέγραψε σαν αγώνα μποξ, υπόθεση ενός λεπτού μέχρι το νοκ-άουτ: “Τον χτύπησα μία, έμεινε στο πόδι μου. Του έριξα και δεύτερη, τέλος. Έφυγε”, είπε ο 23χρονος.

Στο παρακάτω video μαρτυρίες και εικόνες εξηγούν αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το δεις:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα