Σκύλος απολύθηκε από τη CIA - Προτιμούσε να παίζει, αντί να ξετρυπώνει βόμβες

Σκύλος απολύθηκε από τη CIA - Προτιμούσε να παίζει, αντί να ξετρυπώνει βόμβες

Η πανέμορφη Λούλου ξεκίνησε εκπαίδευση στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Λίγο καιρό αργότερα όμως, η CIA ανακοίνωσε την απόλυσή της

Το λαμπραντόρ που βλέπετε στη φωτογραφία είχε ένα ιδιαίτερο λαμπρό μέλλον. Εκπαιδευόταν από την CIA προκειμένου να ανιχνεύει εκρηκτικές ύλες. Όπως όλα δείχνουν όμως η Λούλου, όπως είναι το όνομα της μαύρης σκυλίτσας, δεν ενδιαφερόταν για βόμβες. Προτιμούσε τα παιχνίδια και τα χάδια με τους ανθρώπους. Έτσι, η υπηρεσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε στο twitter πως... απολύεται. 

ADVERTISING

"Για ορισμένους σκύλους, όπως η Λούλου, είναι ξεκάθαρο πως η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη. Αντίθετα, δεν είναι αυτή η δουλειά που της ταιριάζει. Η Λούλου, δεν ενδιαφερόταν να αναζητήσει εκρηκτικά, ούτε όταν την ενθαρρύνουν με φαγητό και χάδια. Η σκυλίτσα δεν διασκέδαζε πια" γράφουν οι υπεύθυνοι εκπαίδευσης της CIA.

Ωστόσο, η πανέμορφη Λούλου υιοθετήθηκε από τον εκπαιδευτή της και παίζει ανέμελη με τα παιδιά της οικογένειας του, αλλά και τον άλλο σκύλο του σπιτιού, επίσης λαμπραντόρ, τον Χάρι. Πάντως από τη CIA δήλωσαν πως θα τους λείψει η Λούλου.

ΠΗΓΗ UNILAD

SHARE:

24Media Network