Συγκόλλησαν το χέρι τραυματία στον αστράγαλο

Συγκόλλησαν το χέρι τραυματία στον αστράγαλο

Στον αστράγαλο έραψαν γιατροί νοσοκομείου της Κίνας το δεξί χέρι ενός νεαρού, μετά από εργατικό ατύχημα που είχε (pics)

Το πόδι και πιο συγκεκριμένα ο αστράγαλος ενός νεαρού Κινέζου "φιλοξενούσε" για ένα μήνα το δεξί χέρι του, καθώς εκεί είχε ραφτεί προκειμένου να μείνει "ζωντανό" μετά από ένα εργατικό ατύχημα που είχε.

Ο Ξιάο Γουέι έχασε το χέρι του στις 10 Νοεμβρίου σε ατύχημα που είχε στον χώρο εργασίας του, στο Τσάνγκντε, στην επαρχία Χουνάν. "Ήμουν σοκαρισμένος και ένιωθα ψυχρό το σημείο μέχρι να αποσυνδέσουν οι συνάδελφοι μου το μηχάνημα, να μαζέψουν το χέρι μου και να με μεταφέρουν στο νοσοκομείο" δήλωσε ο άτυχος νέος. 

Στο τοπικό νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε, οι γιατροί του είπαν ότι δεν ήταν σε θέση να σώσουν το ακρωτηριασμένο άκρο, παραπέμποντας τον στο μεγαλύτερο περιφερειακό νοσοκομείο.

Επτά ώρες μετά το ατύχημα, ο Γουέι έφτασε στο νοσοκομείο της Τσάνγκσα, με τους εκεί γιατρούς να είναι πιο αισιόδοξοι, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η επανασύνδεση του χεριού στη θέση του δεν θα γινόταν άμεσα. Έτσι, προκειμένου να κρατήσουν "ζωντανό" το άκρο, το έραψαν στον αστράγαλο του.

Συγκόλλησαν το χέρι τραυματία στον αστράγαλο
© HAP/QUIRKY CHINA NEWS/REX

"Ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός. Το χέρι έφερε τραύματα και είχε καταπλακωθεί. Έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και να θεραπευτούν τα τραύματα στο υπόλοιπο χέρι και στη συνέχεια να γίνει η συγκόλληση του άκρου" επεσήμανε ένας από τους γιατρούς.

Ένα μήνα και κάτι μετά το ατύχημα, το χέρι του Γουέι έχει επιστρέψει στη φυσική του θέση, ωστόσο θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλες επεμβάσεις, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του.

Συγκόλλησαν το χέρι τραυματία στον αστράγαλο
© HAP/QUIRKY CHINA NEWS/REX

Πηγή: Daily Mail

SHARE:

24Media Network