Το έβαλε στα πόδια όταν είδε την κοπέλα του να πιάνει το μπουκέτο της νύφης

Ο Daniel την ώρα του σπριντ
Ο Daniel την ώρα του σπριντ CHRIS PHILLIPS / SWNS.COM

Το Σάββατο 1/9 η Chelsea παντρεύτηκε τον Matt και μετά επιδόθηκε στην παραδοσιακή ρίψη του μπουκέτου, στις φίλες της. Αυτό που ακολούθησε έγινε viral.

Η Chelsea και ο Matt μόλις είχαν υποσχεθεί αιώνια αγάπη, ενώπιον συγγενών και φίλων. Ο γάμος τους είχε ολοκληρωθεί, όταν, όπως επιτάσσει η παράδοση, η Chelsea ενημέρωσε τις φίλες της πως είχε έλθει η ώρα να πετάξει το μπουκέτο. Ξέρετε τι λέει ο... μύθος, σωστά; Πως η κοπέλα που θα πιάσει το μπουκέτο, είναι η επόμενη που θα παντρευτεί. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το video που έγινε viral άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον τη στιγμή που τα λουλούδια κατέληξαν στα χέρια της Rachel και αίφνης ο σύντροφος της, Daniel άρχισε να τρέχει... σε ταχύτητα που θα ζήλευε και ο Usain Bolt, προς άγνωστη κατεύθυνση, στο Kettering του Northampton. 

ADVERTISING

Πλήθος γυναικών σχολίασε, στα social media πως αυτή ακριβώς θα ήταν η αντίδραση και των δικών τους συντρόφων, σε περίπτωση που ήταν εκείνες οι τυχερές της διαδικασίας. Για την ιστορία, το έθιμο αυτό είχε αρχίσει ως διαδικασία που απέτρεπε τον κόσμο από το να αγγίξει τη νύφη και ενδεχομένως να προκαλέσει φθορά στο νυφικό, μετά το γάμο. Μετέθετε αλλού την προσοχή και σωζόταν. Δεν υπήρξε νεότερη πληροφορία για το αν ο Daniel έκανε πλάκα -ή αν το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί.

SHARE:

24Media Network