Το 'μελαχρινάκι' όπως δεν το 'χεις ακούσει ποτέ

Το 'μελαχρινάκι' όπως δεν το 'χεις ακούσει ποτέ

Το συγκρότημα "Pyramidos" από την Ιαπωνία, αγαπά τη μουσική των Βαλκανίων και την τιμά. Ακούστε το "Μελαχρινάκι" του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, όπως δεν το 'χετε ξανακούσει ποτέ.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είχε παρουσιάσει το 1977 στο κοινό του, το τραγούδι που είχε ως τίτλο "Το μελαχρινάκι", το οποίο δεδομένα έχεις ακούσει και ενδεχομένως να 'χεις καταγράψει στο "τερματικό" σου ως "βρε μελαχρινάκι", καθώς οι πρώτοι στίχοι έχουν ως εξής: "Βρε μελαχρινάκι με πότισες φαρμάκι. Με πότισες φαρμάκι βρε μελαχρινάκι".

Μέσα στα χρόνια, το ερμήνευσαν ουκ ολίγοι τραγουδιστές, αλλά ουδείς σαν και αυτόν που το εκτέλεσε το Δεκέμβριο του 2017. Το συγκρότημα "Pyramidos" εδρεύει στο Τόκιο της Ιαπωνίας και συστήνεται ως "Gypsy Band" που ερμηνεύει τραγούδια ουκ ολίγων επιρροών (ρομά, αραβικά, latin, αλλά και ιαπωνικά folk and pops). Όπως διαβάσαμε στην επίσημη ιστοσελίδα του γκρουπ, στο Facebook αγαπά τη μουσική των Βαλκανίων. Ιδού τα μέλη.

ADVERTISING
Το 'μελαχρινάκι' όπως δεν το 'χεις ακούσει ποτέ

Η τελευταία τους επιτυχία ήταν το "Μελαχρινάκι" που θα ακούσεις ευθύς αμέσως. Προ αυτού όμως, όπως μπορείς να δεις στο κανάλι τους στο Youtoube έχουν εκτελέσει το "Maria me ta Kitrina", το οποίο είχε 983 views, σε 3 εβδομάδες. Καμία σχέση με τα 2.192 αυτού που ακολουθεί -και το οποίο αναμένεται να εκτοξευθεί.

SHARE:

24Media Network