Τον παράτησε και βρήκε άλλη με το ίδιο όνομα για να κάνει το γύρο του κόσμου

Τον παράτησε και βρήκε άλλη με το ίδιο όνομα για να κάνει το γύρο του κόσμου
© FACEBOOK

Εγκαταλειμμένος από την αρραβωνιαστικιά του, βρήκε μια... συνονόματη γυναίκα για να κάνει τον γύρο του κόσμου

Μολονότι η Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ του ράγισε την καρδιά, ο πρώην αρραβωνιαστικός της δεν δίστασε να απευθύνει δημοσίως έκκληση για να βρει άμεσα μια άλλη γυναίκα με το ίδιο ...ονοματεπώνυμο ώστε να κάνει μαζί της τον γύρο του κόσμου.

Σχεδόν αμέσως μόλις δημοσιεύτηκε η αγγελία του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Reddit, ο Τζόρντι Αξάνι έγινε διάσημος στο διαδίκτυο. Ο 28χρονος από το Τορόντο είχε αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια στο όνομα της αρραβωνιαστικιάς του για να κάνουν μαζί τον γύρο του κόσμου. Θα ήταν το χριστουγεννιάτικο δώρο του προς την Ελίζαμπεθ, η οποία όμως δεν φάνηκε να το εκτιμά ιδιαίτερα και τον χώρισε.

Καθώς ήταν αδύνατον να ακυρώσει τις κρατήσεις ή να αλλάξει τα ονόματα των επιβατών, ο Τζόρντι αποφάσισε να βρει μια άλλη... Ελίζαμπεθ για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Στην αγγελία του ζητούσε μια "έξυπνη και ενδιαφέρουσα" γυναίκα, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι απαραίτητο "να αναπτύξουν ρομαντική σχέση", ούτε επιθυμεί κάποια αποζημίωση.

Συνολικά, ο Τζόρντι έλαβε απαντήσεις από 18 Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ και τελικά επέλεξε για σύντροφό του στο ταξίδι μια 23χρονη φοιτήτρια η οποία πάντως έχει ήδη άλλον δεσμό.

Οι δυο Καναδοί θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στις 21 Δεκεμβρίου από τη Νέα Υόρκη και μεταξύ άλλων θα επισκεφθούν το Μιλάνο, την Πράγα, το Παρίσι, τη Μπανγκόκ και το Νέο Δελχί. Η Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ υπ' αριθμόν 2 είπε στον τηλεοπτικό σταθμό CTV ότι ο Τζόρντι είναι ένας άνδρας με τον οποίο ελπίζει ότι θα περάσει ευχάριστα, αλλά η σχέση της με τον φίλο της είναι "σταθερή".

SHARE:

24Media Network