Βίντεο: Πολύ γυμνή για να πει τον καιρό

Βίντεο: Πολύ γυμνή για να πει τον καιρό

Φόρεσαν ζακέτα στο κορίτσι του καιρού επειδή το μαύρο, μίνι φόρεμά της θεωρήθηκε αποκαλυπτικό (Vids)

Η παρουσιάστρια Liberte Chan του καναλιού Channel 5 στην Καλιφόρνια μετέδιδε το πρωινό δελτίο καιρού, όπως έκανε κάθε μέρα, αυτό όμως που ακολούθησε δεν το περίμενε.

Ένας από τους παρουσιαστές διέκοψε το live δελτίο για να δώσει στην παρουσιάστρια μια γκρι φαρδιά ζακέτα, προκειμένου να τη φορέσει και να κρύψει το "αποκαλυπτικό", κατά τα άλλα μαύρο φόρεμά της.

Το κορίτσι του καιρού που είχε μείνει άφωνο φόρεσε τη ζακέτα, ρωτώντας αν της το έδωσαν επειδή έκανε κρύο.

Το περιστατικό έσπευσε να εξηγήσει ένας από τους συναδέλφους της, που ενημέρωσε πως  αρκετοί τηλεθεατές είχαν στείλει μηνύματα για να κάνουν παράπονα για το τολμηρό ντύσιμο της παρουσιάστριας, η οποία φορούσε ένα μαύρο φόρεμα.

Κάποια από τα μηνύματα ανέφεραν πως το ντύσιμο δεν ήταν κατάλληλο για πρωινή εκπομπή, υποστηρίζοντας πως ήταν "σαν να είχε πάει στην εκπομπή με τα ίδια ρούχα που είχε πάει και το προηγούμενο βράδυ."

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια αντιμετώπισε το περιστατικό με ψυχραιμία καθώς φόρεσε τη ζακέτα και συνέχισε το δελτίο σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό. Πάντως, οι χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύων πήραν το μέρος της παρουσιάστριας.

(ΠΗΓΗ: THELADBIBLE)

SHARE:

24Media Network