Βίντεο: Να τι συμβαίνει αν προσπαθήσεις να μπεις στην Περιοχή 51

Βίντεο: Να τι συμβαίνει αν προσπαθήσεις να μπεις στην Περιοχή 51

Δυο youtubers μπήκαν στην Περιοχή 51 από την μυστική είσοδο και κατέγραψαν το σύντομο ταξίδι τους και τη συνάντησή τους με τις Αρχές σε βίντεο (Pics + Vid)

Παρόλο που είναι αναμενόμενο ότι αν προσπαθήσεις να εισβάλλεις στην Περιοχή 51, την απομακρυσμένη μονάδα της Αεροπορικής Βάσης Έντουαρντς, η οποία είναι γνωστή κυρίως λόγω της σύνδεσής της με τις έρευνες για τους εξωγήινους, το πιθανότερο είναι να πέσεις στα χέρια των αρχών δυο youtubers αποφάσισαν να το δοκιμάσουν.

Έτσι, πήραν τις μηχανές τους και εισέβαλαν στην στρατιωτική βάση από την πίσω, μυστική είσοδο. Και ενώ πίστεψαν ότι τα κατάφεραν και ότι θα μάθαιναν από πρώτο χέρι τι κρύβουν, τελικά, οι εκάστοτε κυβερνήσεις των ΗΠΑ από τον παγκόσμιο πληθυσμό, έπεσαν, για κακή τους τύχη πάνω σε αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Βίντεο: Να τι συμβαίνει αν προσπαθήσεις να μπεις στην Περιοχή 51
© YOUTUBE/ MACADVENTURES

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι κομάντος δεν δίστασαν να τραβήξουν τα όπλα και να πραγματοποιήσουν ενδελεχή έρευνα, σχετικά με τους απρόσμενους επισκέπτες, που παρόλο που κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα φρόντισαν να μοιραστούν την εμπειρία τους μέσω διαδικτύου.

Βίντεο: Να τι συμβαίνει αν προσπαθήσεις να μπεις στην Περιοχή 51
© YOUTUBE/ MACADVENTURES

Η μυστηριώδης Περιοχή 51

Επίσημα ο πρωταρχικός σκοπός της βάσης είναι απροσδιόριστος, ωστόσο με βάση τα ιστορικά στοιχεία, πιθανόν να υποστηρίζει την εξέλιξη και δοκιμή πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων.

Απόρρητα έγραφα της CIA που αποχαρακτηρίστηκαν ως απόρρητα το 2013 ανέφεραν ότι σε αυτόν το χώρο τελειοποιήθηκε το κατασκοπικό αεροσκάφος U-2, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN. Σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, η Περιοχή 51 λειτουργούσε κυρίως κατά τον Ψυχρό Πόλεμο και αναπτύσσονταν προγράμματα κατασκοπείας και παρακολούθησης.

Η έντονη μυστικότητα που περιβάλλει τη βάση είναι συχνά θέμα για διάφορες θεωρίες συνωμοσίας και θεάσεις Άγνωστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ).

Έχει χρησιμοποιηθεί ως εξωγήινη βάση σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και πολλοί Αμερικανοί υποστηρίζουν αυτή την θεωρία και στην πραγματική τους ζωή. Η μεγάλη μυστικότητα γύρω από την περιοχή οδήγησε σε μια παγκόσμια παραφιλολογία, για τα ενδότερα της μυστικής βάσης. Η αρχή έγινε με την υπόθεση του Ρόσγουελ, όπου οι λάτρεις των συνωμοσιών αρέσκονται να εικάζουν πως συνετρίβη ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, τα συντρίμμια του οποίου μαζί με το σώμα ενός εξωγήινου μεταφέρθηκαν στην Περιοχή 51 για εξέταση και μελέτη.

Επειδή η φαντασία και οι θεωρίες συνωμοσίας δεν έχουν όρια, οι πιο προχωρημένες θέλουν την Περιοχή 51 τόπο πειραμάτων και ερευνών για την ανακάλυψη μιας ανώτερης τεχνολογίας, η οποία συνδέεται με τους εξωγήινους.

(ΠΗΓΗ: Theladbible)

SHARE:

24Media Network