Βίντεο: Οι σωματοφύλακες του Κιμ Γιονγκ Ουν ακόμα τρέχουν

Βίντεο: Οι σωματοφύλακες του Κιμ Γιονγκ Ουν ακόμα τρέχουν
Οι σωματοφύλακες του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν σταματάνε να... τρέχουν BINTEO

Μία ζωή στο τρέξιμο! Οι bodyguard του Βορειοκορεάτη ηγέτη γίνονται viral για άλλη μια φορά, συνοδεύοντας... τροχάδην το αυτοκίνητό του λίγο πριν από την πολυδιαφημισμένη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τρέχουν και δεν φτάνουν. Με απόλυτη πειθαρχεία και σε τέλειους σχηματισμούς όπως κάθε βορειοκορεατική φιέστα που σέβεται τον εαυτό της και έχει σκοπό να δοξάσει τον ηγέτη και το καθεστώς της χώρας. Ο λόγος για τους σωματοφύλακες του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, που τελευταία συνοδεύουν σε κάθε δημόσια εμφάνιση το “μεγάλο αφεντικό”, τρέχοντας σε κλοιό γύρω από το αυτοκίνητό του.

Η κάμερα τους εντόπισε αυτή τη φορά λίγο μετά τη άφιξη του Κιμ στη Σιγκαπούρη για τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ, να σχηματίζουν “ασπίδα” γύρω από την μαύρη λιμουζίνα του κατά την έξοδό του από το αεροδρόμιο.

Περιττό να αναφερθεί ότι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν λάβει τόσο οι αντιπροσωπείες του προέδρου των ΗΠΑ και του Βορειοκορεάτη ηγέτη, όσο και οι αρχές της Σιγκαπούρης είναι κάτι περισσότερο από δρακόντεια ενόψει της ιστορικής συνάντησης. Και μετά τίθεται και το θέμα του εντυπωσιασμού, όσο και του… ανταγωνισμού ανάμεσα σε Τραμπ και Κιμ, παρά τις καλές προθέσεις που υποστηρίζουν δημοσίως ότι έχουν.

Οι bodyguard του Κιμ είχαν γίνει viral τον περασμένο Απρίλιο, συνοδεύοντας ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τον Κιμ Γιονγκ Ουν στην επίσης ιστορική συνάντηση συνάντηση για την Κορεατική χερσόνησο με το Νοτιοκορεάτη πρόεδρο, Μουν Τζε-Ιν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα