Βίντεο: Πληρώνεται για να ταπεινώνει άνδρες

Βίντεο: Πληρώνεται για να ταπεινώνει άνδρες

H 21χρονη Paige πληρώνεται 1000 λίρες για να βγάλει έναν άνδρα βόλτα στη θέση του σκύλου (Video+ Pics)

Έχουμε διαβάσει και ακούσει για κάθε λογής φετίχ, αυτό όμως ξεπερνά κάθε φαντασία. Υπάρχουν άνδρες που είναι έτοιμοι να δαπανήσουν 1000 λίρες ή 1300 ευρώ για να τους βγάλει βόλτα, όπως τα σκυλιά, η συγκεκριμένη κοπέλα.

Η Paige είναι 21 ετών και αποφάσισε να κάνει τη φαντασίωση, ορισμένων ανδρών πραγματικότητα, φυσικά με το αζημίωτο, καθώς κερδίζει πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσε να έχει ποτέ φανταστεί.

Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μια άγνωστη κοπέλα και παρόλο που οι φήμες για την ύπαρξή της και τη δραστηριότητά της στη Βρετανία έδιναν και έπαιρναν, κανείς δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει πως υπάρχει στην πραγματικότητα. Όλα αυτά, μέχρι που στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι φωτογραφίες και βίντεο, που τη δείχνουν να βγάζει βόλτα άνδρες, που φορούν στο λαιμό λουρί και βολτάρουν όπως τα σκυλιά.

Βίντεο: Πληρώνεται για να ταπεινώνει άνδρες

Μετά τη δημοσιοποίηση των "αποδεικτικών", η ίδια δήλωσε πως οι άντρες την πληρώνουν για να τους βγάζει βόλτα, και πως ο εικονιζόμενος κύριος είχε ταξιδέψει στη Βρετανία να να βιώσει τη συγκεκριμένη εμπειρία.

"Όλοι το θεωρούν παράλογο, αλλά δεν είναι", είπε η ίδια συμπληρώνοντας πως απολαμβάνει να ταπεινώνει τους άνδρες.

Βίντεο: Πληρώνεται για να ταπεινώνει άνδρες

Το βίντεο που τη δείχνει επί τω έργω έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με τα σχόλια να ποικίλλουν, καθώς είναι πολλοί που την υποστηρίζουν και άλλοι που την κατηγορούν.

Ενώ, η δουλειά της δεν σταματά εκεί καθώς, είναι πολλοί οι άνδρες που της στέλνουν τα στοιχεία τους στο διαδίκτυο και της ζητούν να τους στέλνει υβριστικά μηνύματα και ταπεινωτικά σχόλια, φυσικά και αυτά επί πληρωμή.

Βίντεο: Πληρώνεται για να ταπεινώνει άνδρες

(Πηγή: Mirror)

SHARE:

24Media Network