Βίντεο: Βρέθηκε "Λουκάνικο" εξυπνότερο από τον μέσο ψηφοφόρο του Τραμπ

Βίντεο: Βρέθηκε "Λουκάνικο" εξυπνότερο από τον μέσο ψηφοφόρο του Τραμπ

Αυτός ο σκύλος είναι σίγουρα εξυπνότερος από τον ψηφοφόρο του Ντόναλντ Τραμπ. Ίσως και από τον ίδιο τον Τραμπ που σήμερα νόμιζε πως το Παρίσι είναι στη Γερμανία. Δείτε και θα καταλάβετε (Vid)

Περίγελος έγινε και πάλι σήμερα ο υποψήφιος για το χρίσμα των Αμερικανικών προεδρικών εκλογών, Ντόναλτ Τραμπ. Σε tweet που δημοσίευσε, "έβαλε" το Παρίσι λίγο πιο δίπλα από τη Γαλλία, στη Γερμανία.

Θέλοντας να σχολιάσει την νέα απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στη γαλλική πρωτεύουσα, αναφέρει πως "ένας άντρας πυροβολήθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι, η απειλή για τρομοκρατικές ενέργειες είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Η κατάσταση στη Γερμανία είναι τραγική, φερθείτε εξυπνότερα!".

Βέβαια, ενδέχεται να ήθελε να καυτηριάσει την πολιτική της Μέρκελ για το μεταναστευτικό, αλλά πολύ αμφιβάλλουμε πως είχε τέτοια διάθεση σύνθεσης.

Όπως καταλαβαίνετε, το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει πως αυτό το μικροκαμωμένο ντάσχαουντ (γνωστό και σαν Λουκάνικο), είναι πολύ πιο έξυπνο, ευρηματικό και σίγουρα πιο συμπαθητικό, από τον Τραμπ.

Ο σκύλος - πρωταγωνιστής είναι πολύ κοντός για να ανέβει μόνο του στον αγαπημένο καναπέ του. Όμως έχει βρει τη λύση στο πρόβλημα: πιάνει ένα μαξιλάρι με το στόμα του και το χρησιμοποιεί ως σκαλοπάτι για να φτάσει στον καναπέ. Μικρά πόδια, αλλά μεγάλες ιδέες!

Πηγή βίντεο: videoman

SHARE:

24Media Network