Βόμβα σε σύνδεσμο φιλάθλων

Βόμβα σε σύνδεσμο φιλάθλων

Χωρίς τέλος μοιάζει να είναι η αντιπαλότητα - βεντέτα ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων στον Πύργο. Μία βεντέτα η οποία μάλιστα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Κυριακή και άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα σε σύνδεσμο ομάδας (Vid)

Ποιός άραγε δεν το περίμενε, η βεντέτα ανάμεσα στους οπαδούς στον Πύργο Ηλείας, να λάβει τέτοιες επικίνδυνες διαστάσεις; Αλλά ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα φτάναμε και στην τοποθέτηση βομβών σε γραφεία συνδέσμου, όπως έγινε την Κυριακή.

Είχαν προηγηθεί οι επιθέσεις σε σπίτια και καταστήματα και οι ξυλοδαρμοί.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις πέντε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν στα γραφεία του συνδέσμου φίλων του Ολυμπιακού, δίπλα στην κεντρική πλατεία στην οδό Αγίου Νικολάου, στον Πύργο, σημειώθηκε έκρηξη μεγάλης ισχύος.

Διαλύθηκαν ακόμα και τα τσιμέντα σε μπαλκόνι, έσπασαν οι σιδερένιες εξώπορτες του συνδέσμου και προκλήθηκαν σοβαρές σε τουλάχιστον οκτώ καταστήματα και σταθμευμένα ΙΧ, από το ωστικό κύμα της έκρηξης.

Χρησιμοποιήθηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης, πιθανότατα δυναμίτιδας, την οποία και πέταξαν από το δρόμο, πάνω στο μπαλκόνι του συνδέσμου.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και προσωπικό από όλες τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Φωτό και βίντεο από το Ηλεία Live

SHARE:

24Media Network