Υπέκυψε από τον Η1Ν1 το βρέφος στο Παίδων

ΣΤΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ".Ο ΠΡΟΔΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΛΑΝΑΡΑ  ,ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΣΤΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ".Ο ΠΡΟΔΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΛΑΝΑΡΑ ,ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Την τελευταία του πνοή από τον ιό Η1Ν1 άφησε κοριτσάκι, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία". Διαβάστε αναλυτικά

Το βρέφος από τη Λιβύη, που μεταφέρθηκε με συμπτώματα της γρίπης Η1Ν1 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία", νωρίς σήμερα Παρασκευή, άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα.

Όπως έγινε γνωστό, το βρέφος αρχικά νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και μεταφέρθηκε στο "Αγία Σοφία" με ήδη επιβαρυμένη την υγεία του.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, το βρέφος είχε προσβληθεί από τον ιό πριν έρθει στην Ελλάδα.

Δίπλα στο παιδί βρισκόταν από την πρώτη στιγμή ο πατέρας του, ενώ όπως διαβεβαίωσαν από το Νοσοκομείο, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Η γρίπη Η1Ν1 οφείλεται σε έναν ιό που εμφανίστηκε το 2009 και προσβάλλει τους ανθρώπους.

Αρχικά, ονομάστηκε γρίπη των χοίρων, γιατί ο ιός περιέχει γονίδια από τον ιό της γρίπης των χοίρων, των πτηνών και των ανθρώπων σε έναν συνδυασμό που δεν είχε εμφανιστεί μέχρι το σημείο εκείνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προ των θυρών ο ιός της γρίπης

Εξέπνευσε 15χρονος λόγω Η1Ν1

Αυξάνονται θύματα και ανησυχία

SHARE:

24Media Network