ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ, SEASON 4. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ

Οι πρωταγωνιστές έχουν γίνει περιζήτητοι για ταινίες στην Ευρώπη και την Αμερική, αλλά ο,τι και αν κάνουν αποκλείεται να ξεπεράσουν την φήμη που τους έδωσε η τηλεοπτική σειρά του BBC

Λίγες τηλεοπτικές σειρές από την Ευρώπη (και όχι την αμερικανική αγορά όπου είναι ο ηγέτης στο είδος) έχουν εξάψει τόσο πολύ το κοινό, όσο ο Σέρλοκ Χολμς. Οι φανατικοί περίμεναν με ανυπομονησία τα τρία νέα επεισόδια του BBC, στα οποία μάθαμε πως ο τρομερός ντετέκτιβ σκηνοθέτησε τον θανάτό του για να μπορέσει να βγάλει από την μέση τον άσπονδο εχθρό του, Μοριάρτι.

Στην ίδια ενότητα, ο Τζον Γουότσον βρίσκει την εκλεκτή της καρδιάς του, αλλά η μοίρα του επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τον έγγαμο βίο του.

Οι παραγωγοί ανακοίνωσαν πάντως ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό για να δούμε στους δέκτες μας την συνέχεια της σειράς που έχει κάνει τον Μπένεντικτ Κάμπερπατς, το νέο βρετανικό ίνδαλμα.

Αστειεύτηκαν μάλιστα λέγοντας ότι θα συνεχίσουν μέχρι να κατακτήσει ο Σέρλοκ όλον τον πλανήτη. Επίσης τόνισαν ότι η νέα σύζυγος του Γουότσον, ήρθε για να μείνει και θα έχει το δικό της μερίδιο στην πλοκή. Στο μεταξύ, τα τελευταία επεισόδια (για όσους δεν τα έχουν δει ήδη) μόλις κυκλοφόρησαν παγκοσμίως σε dvd.

Οι πρωταγωνιστές έχουν γίνει περιζήτητοι για ταινίες στην Ευρώπη και την Αμερική, αλλά ο,τι και αν κάνουν αποκλείεται να ξεπεράσουν την φήμη που τους έδωσε η τηλεοπτική σειρά του BBC.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα