Άγχος, Νέοι και Κρίση. Μια διαφορετική πρόταση Αντιμετώπισης

Άγχος, Νέοι και Κρίση. Μια διαφορετική πρόταση Αντιμετώπισης

ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός Μίμισης Πράξεως, διοργανώνει μια σειρά από workshops προσομοιώνοντας συνθήκες εργασιάς που βιώνουμε όλοι σήμερα. Πώς μπορείτε να πάρετε μέρος

Με δεδομένη την Οικονομική Κρίση και το γενικότερο προβληματισμό που βιώνουν οι νέοι (και όχι μόνο) στην χώρα μας στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού, την επαγγελματική ανασφάλεια ­όπου υπάρχει εργασία­ και τις ευρύτερες προκλήσεις που αυτά συνεπάγονται στον προσωπικό, οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο μια νέα πρωτοβουλία προτείνει την έκφραση συναiσθημάτων και την εκτόνωση και δημιουργικότητα ως λύση.

Συγκεκριμένα, ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός Μίμισης Πράξεως, στα πλαίσια ενός προγράμματος που στηρίζεται από το Ίδρυμα Νεολαίας και δια βίου Μάθησης διοργανώνει μια σειρά από workshops χρησιμοποιώντας Θεατρικό παιχνίδι προσομοιώνοντας συνθήκες εργασιάς πουβιώνουμε όλοι σήμερα.

Σκοπό αυτών των workshops είναι οι νέοι να δουν και αναγνωρίσουν τα Ηγετικά και Επιχειρηματικά ένστικτα που ήδη διαθέτουν, να μάθουν τεχνικές ελέγχου του άγχους και να διαμορφώσουν μια πιο θετική στάση ώστε να αντιμετωπίσουν μια σειρά απο προκλήσεις: Απο το άγχος της ανεργίας, το πως αντιμετωπίζει κανείς την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο μέχρι το που εντοπίζει κανείς τις ευκαιρίες που του δίνουν τα προσωπικά του χαρίσματα και δυνατότητες.

Μέσα από 4 συναντήσεις / workshops που θα λάβουν χώρα στις 12/10/14, 16/11/2014 , 14/12/2014, 18/1/2015 στο πολυχώρο Athens Loft, Λεωφόρος Αθηνών 151, Χαϊδάρι. Ταυτοχρονα θα διεξαχθούν και virtual workshops μέσω livestreaming και δυνατότητα ερωτοαπαντήσεων για όσους δεν μπορούν να παρεβρεθούν σε άλλες ημερομηνίες.

Tα workshops απευθύνονται σε νέους και φορείς που ασχολούνται με την νεολαία καθώς και σχολεια, είναι δωρεάν και ανοιχτά για όλους ενώ θα δωθεί και Βεβαιώση Παρακολούθησης για όλους όσοι συμμετάσχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site της Μίμισης Πράξως

SHARE:

24Media Network