Εντόπισαν στον Πειραιά 16 τόνους κάσιους με σαλμονέλα

Παρουσίαση του αυτοκινούμενου συστήματος ελέγχου ακτινών Χ, στον προαύλιο χώρο της αποθήκης Γ4 του Ο.Λ.Π. την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016. Το αυτοκινούμενο σύστημα ελέγχου ακτινών Χ, αποτελεί δωρεά της εταιρίας "ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ" προς το Υπουργείο Οικονομικών και η λειτουργία του συμβάλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Παρουσίαση του αυτοκινούμενου συστήματος ελέγχου ακτινών Χ, στον προαύλιο χώρο της αποθήκης Γ4 του Ο.Λ.Π. την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016. Το αυτοκινούμενο σύστημα ελέγχου ακτινών Χ, αποτελεί δωρεά της εταιρίας "ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ" προς το Υπουργείο Οικονομικών και η λειτουργία του συμβάλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Το φορτίο εντοπίστηκε μετά από έλεγχο στο τελωνείο Πειραιά και θα επιστραφεί πίσω στη χώρα προέλευσής του

Απαγορεύτηκε η εισαγωγή φορτίου με κάσιους προέλευσης Ινδίας, από τους ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, μετά από σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Γ' τελωνείου του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, μετά από δειγματοληψία και εργαστηριακό έλεγχο σε 700 χαρτοκιβώτια με κάσιους προέλευσης Ινδίας, συνολικού βάρους 15.875 κιλών, οι ελεγκτές προχώρησαν στην απαγόρευση της εισαγωγής, λόγω παρουσίας σαλμονέλας. Το συγκεκριμένο προϊόν θα επιστραφεί στη χώρα προέλευσής του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network