Η BAT Hellas παραμένει συνεπής στη συμβολή της στην ελληνική οικονομία και κοινωνία

Διαβάζεται σε 3'
Η BAT Hellas παραμένει συνεπής στη συμβολή της στην ελληνική οικονομία και κοινωνία

Η εταιρεία ενσαρκώνει στην Ελλάδα τον σκοπό του Ομίλου να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο μέσα από πρωτοποριακές ενέργειες και δράσεις

Ο όμιλος British American Tobacco p.I.c. (ΒΑΤ) δημιουργήθηκε το 1902, ως αποτέλεσμα της ένωσης των κορυφαίων σχετικών επιχειρήσεων στη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ. Εκατόν είκοσι δύο χρόνια αργότερα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους καταναλωτικών προϊόντων διεθνώς, με παρουσία σε περισσότερες από 175 αγορές και απασχολώντας περισσότερους από 50.000 εργαζομένους.

Η Ελλάδα στο επίκεντρο των εξελίξεων

Image by wirestock on Freepik

Από το 1999 ο διεθνής Όμιλος συνεισφέρει τόσο στην ελληνική οικονομία όσο και στην κοινωνία μέσα από την επιχειρηματική της δραστηριότητα ενώ η Ελλάδα έχει επιλεγεί και λειτουργεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και την Μάλτα.

Σε αυτό το διαρκές ταξίδι βιωσιμότητάς της, η ΒΑΤ Ηellas έχει διακριθεί με περισσότερα από 50 βραβεία για ενέργειες σχετικά με τον χώρο εργασίας, το περιβάλλον και τις κοινωνικές δράσεις της τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, έχει βραβευτεί για τις καινοτόμες πρακτικές πωλήσεων καθώς και για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των πωλητών της. Επιπλέον, η εταιρεία έχει τιμηθεί ως ένας από τους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» για τη σημαντική συμβολή της στην εγχώρια οικονομία, ιδιαίτερα στους τομείς της Ανάπτυξης & των Επενδύσεων, όπως μέσω της δημιουργίας του Διεθνούς Διακομετακομιστικού Κέντρου, στον Πειραιά, που αποτελεί ένα ακόμα τεκμήριο της απόφασης της ΒΑΤ να συμβάλλει στις αναπτυξιακές προσπάθειες της χώρας.

Σε πρώτη επαφή με τις καινοτομίες

Οι υπεύθυνες και βιώσιμες πρακτικές και οι δράσεις που στηρίζουν με ουσιαστικό τρόπο τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ‘καθρεφτίζουν’ την ολιστική προσφορά της BAT Hellas στη χώρα μας. Η καινοτομία και η τεχνολογία αποτελούν τον κινητήριο μοχλό των επενδύσεων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, για την έρευνα και την ανάπτυξη εναλλακτικών, στο κάπνισμα, προϊόντων.

Στα κέντρα  R&D (έρευνας και ανάπτυξης) του Ομίλου, η ΒΑΤ εστιάζει στην επιστήμη με σκοπό να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow). Η Ελλάδα έχει επιλεγεί από τον Όμιλο της εταιρείας και αποτελεί μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως, στις οποίες διατίθενται προϊόντα νέων κατηγοριών, υψηλής τεχνολογίας.

Μέσα από αυτήν την πολύπλευρη δράση, η ΒΑΤ Hellas επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Ελλάδα και ενισχύει την συμβολή της εταιρείας στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία. Σε κάθε βήμα, παραμένει πιστή στη δέσμευση ενίσχυσης των Ελλήνων λιανεμπόρων, προμηθευτών και εργαζομένων, με την στήριξη της στα παραδοσιακά σημεία πώλησης και απασχόλησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα