Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Δωρεές άνω των 200 εκατ. ευρώ στον τομέα της Υγείας

Χαιρετισμός του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά σε εκδήλωση του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με θέμα "Πρωτοβουλία ενάντια στην κρίση, ένας χρόνος δράσεων"  στο Ζάππειο Μέγαρο.Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος του ιδρύματος Ανδρέας Δρακόπουλοε  ,Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Χαιρετισμός του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά σε εκδήλωση του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με θέμα "Πρωτοβουλία ενάντια στην κρίση, ένας χρόνος δράσεων" στο Ζάππειο Μέγαρο.Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος του ιδρύματος Ανδρέας Δρακόπουλοε ,Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέσω των δωρεών του θα αναλάβει μεταξύ των άλλων την ανέγερση νοσοκομείων σε Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με πρωτοβουλία του και σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, ανακοινώνει σήμερα την πρόθεσή του να προχωρήσει σε σημαντικές δωρεές στον τομέα της Υγείας, στην Ελλάδα, αρχικού προϋπολογισμού που αναμένεται να υπερβεί τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Τα έργα περιλαμβάνουν, αρχικά, την ανέγερση και τον εξοπλισμό νέου κτιρίου του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, την ανέγερση και τον εξοπλισμό Νοσοκομείου Παίδων Θεσσαλονίκης, την ανακατασκευή και τον εξοπλισμό του κτιρίου Αδελφών Νοσοκόµων στο Νοσοκοµείο Ευαγγελισµός με σκοπό να λειτουργήσει ως Έδρα της Πανεπιστηµιακής Νοσηλευτικής, καθώς και την ενίσχυση της δυναµικότητας και αποτελεσµατικότητας των αεροδιακοµιδών του ΕΚΑΒ.

« Πιστεύουμε πως, µε την ολοκλήρωση των παραπάνω δωρεών, καθώς και µε άλλα έργα υποδοµών και εκπαίδευσης στον τοµέα της Υγείας που θα συµπληρώσουν εν καιρώ την πρωτοβουλία που ξεκινάει σήμερα, αλλά και με τις ήδη εκατοντάδες δωρεές που το ΙΣΝ έχει κατά τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποιήσει στην Ελλάδα, οι Έλληνες πολίτες και επισκέπτες θα αισθάνονται ακόµη περισσότερο µέρος µίας πραγµατικής Κοινωνίας Πρόνοιας,» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, κύριος Ανδρέας Δρακόπουλος.

SHARE: