Κορονοϊός: Γυναίκα έχασε τα άκρα της από σήψη λόγω επιπλοκών της Covid-19

Κορονοϊός: Γυναίκα έχασε τα άκρα της από σήψη λόγω επιπλοκών της Covid-19
screenshot bbc

Μετά από κώμα ενός μήνα και βαριά πνευμονία, η Κάρολιν Κόστερ, 58 ετών, υπέστη σήψη των κάτω και πάνω άκρων της. Προειδοποιεί για τον κίνδυνο υποτίμησης ενός ιού που την οδήγησε σε αυτό το σημείο, ενώ δεν ανήκε στις λεγόμενες ευάλωτες ομάδες.

Μια γυναίκα από το Μπέντφορντ της Μεγάλης Βρετανίας ακρωτηριάστηκε στα χέρια και τα πόδια της μετά από επιπλοκές του κορονοϊού που της προκάλεσε πρώτα πνευμονία και ύστερα σήψη.

Η Κάρολιν Κόστερ, 58 ετών, δήλωσε ότι έπεσε σε κώμα για ένα μήνα και έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο δύο φορές από τον Μάρτιο, όποτε ξέσπασε η πανδημία στην Ευρώπη.

Αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την δουλειά της, δηλαδή την διδασκαλία και προσαρμόζεται στη νέα της ζωή. Προσβλέπει σε μία “δεύτερη ζωή” όπως λέει με αισιοδοξία, αλλά ταυτόχρονα προειδοποιεί τους ανθρώπους για τον κίνδυνο υποτίμησης του κορονοϊού.

Η κ. Κόστερ ακούγεται να λέει στο βίντεο του BBC: “Η πρώτη μου ζωή ήταν καλή. Η δεύτερη ζωή μου θα είναι επίσης καλή. Θα είναι διαφορετική αλλά θα είναι καλή”.

“Είναι μια σοβαρή ασθένεια και αν δεν είναι σοβαρή για σένα, μπορεί να είναι σοβαρή για τον ηλικιωμένο που ζει δίπλα. Ή τη μαμά σου. Ή τη γιαγιά σου”.

Η συγκινητική της εξομολόγηση σε βίντεο, όπου δείχνει πώς προσαρμόζεται στην νέα της ζωή και τα νέα προσθετικά μέλη του σώματος της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα