Κορονοϊός: Το “Άγιος Σάββας” κατηγορεί γιατρούς επειδή νόσησαν!

Κορονοϊός: Το “Άγιος Σάββας” κατηγορεί γιατρούς επειδή νόσησαν!
Διαμαρτυρία γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στο Ογκολογικό Νοσοκομείο "Αγιος Σάββας", την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020. Eurokinissi

Μια τραγελαφική ιστορία εκτυλίσσεται στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας, καθώς η διοίκηση κατηγορεί 2 ειδικευόμενους και έναν ογκολόγο γιατρό επειδή νόσησαν από κορονοϊό.

Μια πραγματικά αδιανόητη υπόθεση φαίνεται να εκτυλίσσεται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιος Σάββας, καθώς η διοικήτρια φέρεται να ζήτησε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για 3 εργαζόμενους. Και ποια ήταν η παραβατική τους συμπεριφορά; Κόλλησαν κορονοϊό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεκάδες υγειονομικοί που εργάζονται στο νοσοκομείο έχουν νοσήσει με κορονοϊού κατά το ξέσπασμα του δεύτερου κύματος, μάλιστα λέγεται ότι είναι πάνω από 60, γεγονός βέβαια το οποίο και προκαλεί προβλήματα στη λειτουργία του.

Διαμαρτυρία γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στο Ογκολογικό Νοσοκομείο "Αγιος Σάββας", την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 Eurokinissi

 

Η συγκεκριμένη διάσταση που έλαβε το ζήτημα θεωρείται τουλάχιστον παράλογη, καθώς σε μια περίοδο που δεν περισσεύει κανείς, το να κατηγορούνται υγειονομικοί που είναι οι πλέον εκτεθειμένοι στην πανδημία, ότι νόσησαν είναι τουλάχιστον γελοίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις γιατροί νόσησαν πριν από ένα μήνα από κορονοϊό και μάλιστα με βαριά συμπτώματα, ενώ μετέδωσαν τον ιό και στις οικογένειές τους. Σαν να μην έφτανε αυτό χθες το πρωί στις 11 με εντολή της διοικήτριας κ. Μπαλαούρα, τους επιδόθηκε έγγραφο με το οποίο θα πρέπει να περάσουν από διαδικασία Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης λόγω…κορονοϊού, χωρίς να είναι ξεκάθαρο το θέμα.

Διαμαρτυρία γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στο Ογκολογικό Νοσοκομείο "Αγιος Σάββας", την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 Eurokinissi

 

Σχεδόν το σύνολο των εργαζόμενων κατέβηκε σήμερα στο προαύλιο του νοσοκομείου σε παράσταση διαμαρτυρίας, καθώς η διοίκηση είναι ανένδοτη στην απόφασή της ενώ ήδη ορίστηκε με διαδικασία εξπρές η έναρξη της ΕΔΕ, με επικεφαλής της επιτροπής τη διευθύντρια του αναισθησιολογικού τμήματος.

Οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι τη Δευτέρα εάν δεν αποσυρθεί η ΕΔΕ όλο το προσωπικό θα κάνει πορεία προς τα γραφεία της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) και εάν δεν εισακουστούν θα κινηθούν προς το Υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα