Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο της BD ΕΛΛΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο της BD ΕΛΛΑΣ

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο (Live Streaming) της BD ΕΛΛΑΣ, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, με θέμα «Κρίσιμη Ισχαιμία κάτω Άκρων» και εκπαιδευτή τον κ. Νικόλαο Πτώχη, Επεμβατικό Ακτινολόγο, Επιμελητή Α’ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

Στόχοςτου σεμιναρίου ήταν η εκπαίδευση ιατρών που ειδικεύονται σε διαδερμικέςτεχνικές στην αποκατάσταση της κρίσιμης ισχαιμίας κάτω άκρων, με την χρήσηκαινοτόμων υλικών και ενδεδειγμένων τεχνικών. Το σεμινάριο μεταδόθηκε σεζωντανή σύνδεση μέσω του διαδικτύου και ειδικής πλατφόρμας.

Μετάτο πέρας της εκδήλωσης, ο κ.Νικόλαος Πτώχης ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη Διοίκησητου Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς»,τους Διευθυντές των Τμημάτων Αγγειοχειρουργικής και Επεμβατικής Ακτινολογίας, τουςκους Κοπάδη, Χατζηγάκη και κο Καρύδα, όλους τους επιμελητές και ειδικευομένουςτης Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και του Τμήματος Επεμβατικής Ακτινολογίας, τουςΤεχνολόγους και τους νοσηλευτές. Επίσης,θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την BD ΕΛΛΑΣ, οι οποίοι με την επιστημονικήκαι ηθική στήριξή τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της σημερινήςεκδήλωσης. Με ιδιαίτερη χαρά, αποδέχτηκα την πρόσκληση της BD ΕΛΛΑΣ νασυμμετάσχω ως εκπαιδευτής στη σημερινή της εκδήλωση, στηρίζοντας το θεσμό της συνεχιζόμενηςεκπαίδευσης των ιατρών, η οποία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την παροχήποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς μας».

Απότην πλευρά του, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της BDI Greece, κ. Μανώλης Τριποδιανός, αναφερόμενος στη σημερινή εκδήλωση δήλωσε:«Στη δύσκολη αυτή υγειονομική συγκυρίαγια τη χώρα, η BDΕΛΛΑΣ στηρίζει τους συνεργάτες της, μεριμνώντας για τη συνέχιση τωνεκπαιδευτικών της δράσεων, οι οποίες πλέον μεταβαίνουν σε ηλεκτρονικόπεριβάλλον. Το σημερινό, απόλυτα επιτυχημένο webinar, αποτελεί το πρώτο μιας σειράςεκπαιδευτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν καθ’όλη τη διάρκεια τηςχρονιάς, με στόχο την προσφορά εξειδικευμένης και σύγχρονης ιατρικής γνώσηςστους συνεργάτες μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον σημερινό μας εκπαιδευτή,κ. Νικόλαο Πτώχη καθώς και τον συντονιστή Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής κο Κοπάδη που συνέβαλαν με την κατατοπιστικήεισήγησή του στην επιτυχία της διαδικτυακής εκδήλωσης, αλλά και όλους τουςιατρούς-συνεργάτες μας για τη μεγάλη ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξανστην πρώτη μας ψηφιακή εκδήλωση». μας ψηφιακή εκδήλωση».

SHARE:

24Media Network