Νέα μέτρα: Έρχονται τα SMS για τους ανεμβολίαστους

SMS
SMS SHUTTERSTOCK

Με τροπολογία σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης η κυβέρνηση "εγκαινίασε" τη νέα επικοινωνιακή καμπάνια υπέρ του εμβολίου.

Mε τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το νέο ποινικό κώδικα η κυβέρνηση αρχίζει και επισήμως νέα επικοινωνιακή εκστρατεία για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Μεταξύ άλλων προβλέπονται

Η δημιουργία ειδικής υπηρεσίας ενημέρωσης για την πρόληψη από τον κορωνοϊό υπο την εποπτεία της ΗΔΙΚΑ ΑΕ με αντικείμενο την αποστολή γραπτών μηνυμάτων ενημερωτικού ή υπομνηστικού χαρακτήρα για την πρόληψη από τον κορωνοϊό σε κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει εγγραφεί στην υπηρεσία της άυλης συνταγογράφησης. Πρόκειται για περιβόητα SMS που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση.

Επίσης, προβλέπεται η επιχορήγηση (πέραν του ορίου των 70 εκατ. ευρώ το οποίο ισχύει σήμερα) της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ για την εξυπηρέτηση του σκοπού παροχής της προβλεπόμενης οικονομικής διευκόλυνσης ύψους 150 ευρώ σε κάθε φυσικό πρόσωπο ηλικίας 18 – 25 ετών που έχει ολοκληρώσει την πρώτη δόση εμβολιασμού.

Δείτε στη σελίδα 9

Page: /

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Νέα μέτρα, Εμβόλιο
SHARE:

24Media Network