Παγώνη: “Να καταργηθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 τα Σαββατοκύριακα- Ουρές στα σούπερ μάρκετ”

Παγώνη: “Να καταργηθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 τα Σαββατοκύριακα- Ουρές στα σούπερ μάρκετ”

"Είναι δυνατόν το Σάββατο να κλείνουμε στις 18:00 όταν υπάρχει κόσμος που τελειώνει τη δουλειά του στις 17:00", διερωτήθηκε η Ματίνα Παγώνη που ξεκαθάρισε πως το εν λόγω μέτρο θα πρέπει να αρθεί, προτείνοντας επίσης άνοιγμα των σχολείων και των καταστημάτων.

Στην άμεση άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα στάθηκε η Ματίνα Παγώνη σε τηλεοπτική της συνέντευξη, όπου μάλιστα ήταν κάθετη πως το εν λόγω μέτρο είναι και ο λόγος για τον οποίο δημιουργούνται μεγάλες ουρές στα σούπερ μάρκετ.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δήλωσε αρχικά: “Θα πρέπει να γίνονται περισσότερα τεστ το Σαββατοκύριακο για να υπάρχει πλήρης έλεγχος και να έχουμε περισσότερα στοιχεία. Τα ωράρια των σούπερ μάρκετ θα πρέπει να επεκταθούν. Δεν το συζητάω. Η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 τα Σαββατοκύριακα θα πρέπει να καταργηθεί γιατί δεν γίνεται όπως βλέπετε. Βλέπουμε ότι οι ουρές στα σούπερ μάρκετ είναι πάρα πολύ μεγάλες“.

Εν συνεχεία, η Ματίνα Παγώνη είπε με αυστηρό ύφος: “Δεν είναι lockdown αυτό που έχουμε. Είναι δυνατόν το Σάββατο να κλείνουμε στις ; Ο κόσμος τελειώνει στις στις 5 τις δουλειές του, πάει να ψωνίσει και έτσι υπάρχουν ουρές στα σούπερ μάρκετ. Φυσικά και πρέπει να αλλάξει αυτό, να πάει στις 21:00”.

Μάλιστα, μέσω της συνέντευξής της στον ΣΚΑΪ πρότεινε στις 15 Μαρτίου ναα ανοίξουν όλα τα σχολεία καθώς και τα καταστήματα με τη χρήση του σχετικού πενταψήφιου αριθμού.

Όσο για την Τσικνοπέμπτη, αλλά και την Καθαρά Δευτέρα, ξεκαθάρισε: “Να σκεφτείτε τους ανθρώπους που δίνουν μάχες αυτή τη στιγμή και να ξεχάσουμε τα υπόλοιπα. Να καθίσει ο κόσμος σπίτι του, να ψήσει, να ακούσει τη μουσική του και να ξεχάσουμε Τσικνοπέμπτη και Καθαρή Δευτέρα. Αν ο καθένας μας μετά από έναν χρόνο δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς πρέπει να συμπεριφερθεί τι να σας πω τώρα;”.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα