Πάτρα: Απεργία πείνας ξεκίνησε ο πατέρας της τετραπληγικής Μαρίας. Ζητά την ευθανασία της

Πάτρα: Απεργία πείνας ξεκίνησε ο πατέρας της τετραπληγικής Μαρίας. Ζητά την ευθανασία της

Το οικογενειακό δράμα του Ν. Πλακουρτζή που τον οδηγεί στην απεργία πείνας. Η ευθανασία που ζήτησε για την τετραπληγική κόρη του και το κράτος που τού αρνείται απαραίτητα αναλώσιμα για την ζωή της. Τι είχε πει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 (Pics)

Το ανάλγητο κράτος ξαναχτύπησε, καταδικάζοντας ένα ανάπηρο παιδί σε αργό βασανιστικό θάνατο και στέλνοντας τον τραγικό πατέρα του, σε απεργία πείνας.

Το θέατρο του παραλόγου παίχτηκε και πάλι, εις βάρος της μικρής Μαρίας Πουλκουρτζή, που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι, χτυπημένη από μία ιδιαίτερα σπάνια αρρώστια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), απάντησε αρνητικά, στην απελπισμένη αίτηση του Νίκου Πουλκουρτζή, για την δωρεάν χορήγηση αναλώσιμων υλικών (υπνοσέντονα, χαρτοβάμαβακα, γάζες, γάντια μιας χρήσης και ειδικής κρέμας), που είναι άκρως απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση της κόρης του.

Την ίδια στιγμή που το ΕΟΠΥΥ, αρνείται την χορήγηση των υλικών και το δικαίωμα στη ζωή, σε ένα ανήμπορο παιδάκι, το κράτος συνεχίζει να ξοδεύει χρήματα σε υπέρογκες αμοιβές διευθυντών Οργανισμών και Φορέων κ.ά. προκαλώντας το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών.

Ήδη ο τραγικός πατέρας, που εδώ και χρόνια τραβάει με την οικογένειά του το Γολγοθά της ζωής τους, έχει αποφασίσει να προβεί στην επόμενη απέλπιδα κίνησή του.

Σήμερα ξεκίνησε απεργία πείνας, έξω από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αναρτώντας και ένα πανό που θα καλεί το Κράτος να χορηγήσει ένεση ευθανασίας στο παιδί του!

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο NEWS 247, ο κ. Ν. Πουλκουρτζής, σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης του, αλλά και την απροθυμία του κράτους να χορηγήσει τα απαραίτητα για την ζωή της μικρής Μαρίας, αναλώσιμα.

Πηγή: Patrastimes.gr

SHARE:

24Media Network