Πρέσβειρα του μηνύματος της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης η Μποφίλιου

Νατάσσα Μποφίλιου, πρέσβειρα της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωριάσης

Η 29η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης με στόχο την ενημέρωση του κοινού και των ασθενών.

Με σύνθημα “Ας μείνουμε Ενωμένοι-Let’s get connected” και πρέσβειρα τη Νατάσσα Μποφίλου, ο Πανελλήνιος σύλλογος ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα Επιδέρμια, μεταφέρει το φετινό μήνυμα ενημέρωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης στις 29 Οκτωβρίου.

Το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας προσπαθεί να αποδείξει ότι οι ασθενείς ενωμένοι έχουν ισχυρότερη φωνή και μπορούν να επιτευχθούν οι βασικοί στόχοι, που είναι:

ADVERTISING

Η Πληροφόρηση του κοινού για τη νόσο και τη μη μεταδοτικότητα της. Η ψωρίαση επηρεάζει πάνω από 125 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο - όχι μόνο σωματικά, αλλά και κοινωνικά, συναισθηματικά και οικονομικά.

Η Πληροφόρηση ασθενών για τη νόσο τους. Για πολλούς, η ψωρίαση εξακολουθεί να είναι μια σχετικά άγνωστη ασθένεια. Κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης, ο Επιδέρμια μεταφέρει πληροφορίες για την ψωρίαση, και διαλύει τους κοινούς μύθους.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των ασθενών και του κοινού, για την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα, και διαπιστώνοντας το κενό και τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για ενημέρωση, το Επιδέρμια αποφάσισε να υλοποιήσει την καμπάνια με τίτλο «Η Ψωρίαση μου». Κεντρικός άξονας αυτής της καμπάνιας είναι η ιστοσελίδα www.psoriasimou.gr, η οποία παρέχει έγκυρη κι επιστημονικώς τεκμηριωμένη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τις νόσους. Με την ιστοσελίδα αυτή, όλοι οι ασθενείς και οι οικογένειες αυτών, από κάθε γωνιά της Ελλάδος, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληθώρα πληροφορίας. Η ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνει γενικές πληροφορίες για κοινό και ασθενείς, χρήσιμες συμβουλές, εξειδικευμένα κείμενα ειδικών ιατρών, κουίζ, καθώς και προσωπικές μαρτυρίες των ασθενών.

Παράλληλα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης, το Επιδέρμια διοργανώνει μία ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό, με ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς στη Θεσσαλονίκη, στις 29 Οκτωβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κιμ Καρντάσιαν: Μιλάει ανοιχτά για τη μάχη με την ψωρίαση και αποκαλύπτει τα σημάδια

Tips για να αντιμετωπίσεις την ψωρίαση στο δέρμα σου

SHARE:

24Media Network