Seneca Medical Group: Καινοτόμες μέθοδοι για οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Seneca Medical Group: Καινοτόμες μέθοδοι για οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Η Seneca Medical Group έχει αλλάξει τα δεδομένα στη μεταμόσχευση μαλλιών και οι πλήρως καινοτόμες κλινικές του Ομίλου σε Ελλάδα και Ευρώπη, με εμπειρία 35 χρόνων, προσφέρουν αποτελεσματικές και εξατομικευμένες λύσεις πρόληψης και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης.

Τα τελευταία χρόνια, η μεταμόσχευση μαλλιών ακολουθεί τη σημαντική εξέλιξη της Ιατρικής στον τομέα της Δερματοχειρουργικής, αναπτύσσοντας πλέον νέες τεχνικές και μεθοδολογίες που δημιουργούν νέα δεδομένα, σε μια αγορά που καταγράφει μια σημαντική ανάπτυξη παγκοσμίως.

Η τριχόπτωση ταλαιπωρεί καθημερινά ολοένα και περισσότερους άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Εκτός από την αισθητική και την εξωτερική εμφάνιση, η απώλεια μαλλιών επηρεάζει καταλυτικά και την ψυχολογία των ασθενών.

Δεν είναι σπάνιες, μάλιστα, οι περιπτώσεις που μπορεί να επηρεάσει δραματικά την αυτοπεποίθηση, οδηγώντας ακόμα και σε κατάθλιψη.

Χάρη, ωστόσο, στα τεράστια άλματα που έχει κάνει η επιστήμη και η τεχνολογία, η αντιμετώπιση της τριχόπτωσης έχει μπει σε μια νέα εποχή.

Η Seneca Medical Group αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον καινοτόμες κλινικές για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, που με τις σύγχρονες κλινικές μεθόδους που διαθέτει και με το εξειδικευμένο προσωπικό, μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της επέμβασης και εγγυάται τη φυσικότητα του τελικού αποτελέσματος.

Ο Όμιλος Seneca δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, συνδυάζει τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους θεραπείας, τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή εξατομικευμένων λύσεων και γι’ αυτό βρίσκεται ανάμεσα στις περισσότερο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ευρώπη.

Ευρωπαϊκή παρουσία 35 χρόνων – η πιο σύγχρονη κλινική στην Ευρώπη

Η ομάδα της Seneca έχει 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο της θεραπείας της τριχόπτωσης με χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο να την έχουν εμπιστευτεί για αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωής τους.

Η Seneca Medical Group λειτουργεί σήμερα τρείς κλινικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γλασκώβη και ένα διαγνωστικό κέντρο στο Εδιμβούργο. Η κλινική της Αθήνας, μάλιστα, αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κλινική θεραπείας κατά της τριχόπτωσης στην Ευρώπη.

Τους επόμενους μήνες, η Seneca Medical Group θα υλοποιήσει το πλάνο επέκτασής της, με τη δημιουργία νέων κλινικών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές θεραπείες αποκλειστικά από ειδικούς και υπό τα πλέον αυστηρά πρωτόκολλα με σκοπό την οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Total Care: η καινοτομία του Seneca Medical Group

Η Seneca Medical Group έχει εισάγει μια βασική καινοτομία στον χώρο: την εφαρμογή του Total Care, ενός ολοκληρωμένου συστήματος διάγνωσης και θεραπείας της τριχόπτωσης που επιτρέπει την εξατομικευμένη αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης.

Με πιο απλά λόγια, με το σύστημα Total Care μπορεί να επιτευχθεί μια εξατομικευμένη διάγνωση. Πρόκειται για μία καινοτομία υψίστης σημασίας, δεδομένου ότι οι περισσότερες περιπτώσεις μη επιτυχημένης εφαρμογής της θεραπείας οφείλονται σε λανθασμένη ή ελλιπή διάγνωση.

Η διαδικασία διάγνωσης, που πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό, καταλήγει σε ένα εξατομικευμένο πλάνο για τον κάθε ασθενή, το οποίο εγγυάται την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Αναφορικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών, η Seneca, επίσης, αναπτύσσει τη μέθοδο Direct Fue, εξέλιξη της «παραδοσιακής» FUE, που εξασφαλίζει ένα πυκνό, φυσικό, αισθητικά άριστο και μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς τη δημιουργία οπών ή σχισμών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα