Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ, ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ (EUROKINISSI // ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) Eurokinissi

Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο πρώην βουλευτής

Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση του πρώην βουλευτή Θάνου Πλεύρη, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στην Εντατική Μονάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, όπου εισήχθη την Κυριακή το πρωί.

Ο κος Πλεύρης είχε υποβληθεί σε προγραμματισμένη αγγειοχειρουργική επέμβαση στο αριστερό κάτω άκρο πριν από 4 εβδομάδες στο Mediterraneo Hospital και ακολούθησε δεύτερη επέμβαση στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου έκανε παρακέντιση στο ίδιο πόδι. Συμφωνα με τους λοιμωξιολόγους εξαιτίας των επεμβάσεων αυτών και κατα τη διάρκεια των 4 εβδομάδων χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορισθεί ο ακριβής χρόνος εισέβαλλε μικρόβιο στον οργανισμό του με συνέπεια να εκδηλώσει πολύ σοβαρή λοίμωξη. Σημειώνεται ότι ο χρόνος που περνά σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας  και την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει ο κος Πλεύρης, αποτελούν μεγάλο σύμμαχο για την θετική έκβαση της πορείας της υγείας του.

Από το Mediteraneo Hospital εξεδώθη ανακοίνωση όπου το νοσοκομείο αναφέρει ότι όντως ο πρώην βουλευτής χειρουργήθηκε στο νοσοκομείo αλλά μετά από ολιγόωρη παραμονή, εξήλθε από το θεραπευτήριο σε άριστη κατάσταση, διατυπώνοντας και εγγράφως τις ευχαριστίες του, καθώς και την απόλυτη ικανοποίησή του από το επίπεδο των παρασχεθεισών υπηρεσιών μας.

Η  παρακολούθηση της πορείας της υγείας του στη συνέχεια αναφέρει η ανακοίνωση, δεν πραγματοποιήθηκε στο Μediterraneo Hospital ενώ για τις δυσάρεστες εξελίξεις, το νοσοκομείο, ενημερώθηκε αιφνιδιαστικά μέσα από δημοσιεύματα.

“Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι μεσολάβησε από την έξοδο του κ. Πλεύρη έως την εισαγωγή του σε άλλη ιδιωτική Κλινική 22 ημέρες αργότερα καταλήγει η ανακοίνωση και συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους πράξεις έγιναν σε Δημόσιο ή άλλο Ιδιωτικό Νοσοκομείο και από ποιον, που να προκάλεσαν αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση δε συνδέεται με τη νοσηλεία του στο Mediterraneo”.

Πηγή: Healthview.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα