Ζητά να αποφυλακιστεί ο Λάκης Γαβαλάς

Ζητά να αποφυλακιστεί ο Λάκης Γαβαλάς
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) Eurokinissi

Διαβάστε τι υποστήριξε ο Λάκης Γαβαλάς στην αίτηση αποφυλάκισής του

Την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους, ζήτησε το απόγευμα της Δευτέρας από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, που κρατείται στις φυλακές Άμφισσας .

Ο λόγος της κράτησής του είναι η μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 146.000 ευρώ από την εταιρία εισαγωγής ενδυμάτων, της οποίας ήταν ο ιδιοκτήτης.

Στην προσφυγή του μεταξύ άλλων, τονίζει πως έχει ήδη γίνει από τον ίδιο ρύθμιση για τα επίμαχα χρέη και επαναλαμβάνει ότι είναι γνωστό το μέρος, όπου διαμένει και ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος για να μην προφυλακιστεί κάποιος.

Η αίτηση του κ. Γαβαλά θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο.

“Είμαι αδικημένος”

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο επιχειρηματίας είχε κάνει λόγο για “διάκριση” σε βάρος του έναντι όλων των άλλων συλληφθέντων για οφειλές στο δημόσιο.

“Είναι αλήθεια ότι, εξαιτίας των ανωτέρω επιχειρηματικών ατυχημάτων, οι επιχειρήσεις μου βρέθηκαν να οφείλουν κάποια ποσά. Κατέφυγα στην προστασία του άρθρου 99, όπου αυτό ήταν δυνατό. Δυστυχώς δεν ήταν παντού.

Η αρχή που διέταξε τη σύλληψή μου, επέτρεψε την ταπείνωσή μου, τον διασυρμό μου, την ταλαιπωρία μου, μόνο και μόνο, κατά τη γνώμη μου, για να βγει προς τα έξω κάποιο μήνυμα.

Έτσι εμφανίστηκα στον ανακριτή, έχοντας ρυθμίσει την οφειλή μου και προκαταβάλει το πληρωτέο κατά τον νόμο ποσό.

Παρά ταύτα, επειδή η υπόθεσή μου βρισκόταν στην ανάκριση, έπρεπε να εξοφληθεί όλο το ποσό. Αλήθεια, ακολουθήθηκε αυτή η γραμμή σε κάποιον άλλο συλληφθέντα;”, είχε δηλώσει ο ίδιος για την άσχημη τροπή που πήραν οι οικονομικές του εκκρεμότητες, αλλά και για τα περίεργα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα