Όταν η Αντζελίνα Τζολί συνάντησε την Μπριζίτ Μακρόν στο Ελιζέ

Όταν η Αντζελίνα Τζολί συνάντησε την Μπριζίτ Μακρόν στο Ελιζέ
YOUTUBE

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ενθουσίασε τους Γάλλους, με τους θαυμαστές και τους παπαράτσι να ακολουθούν το κάθε της βήμα

Μέσα σε μία ημέρα συνάντησε την "πρώτη κυρία" της Γαλλίας, επισκέφθηκε το αρχηγείο του ΝΑΤΟ και στη συνέχεια πήρε τα έξι παιδιά της για μια οικογενειακή επίσκεψη στο Μουσείο του Λούβρου. Η Αντζελίνα Τζολί δεν χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να "κατακτήσει" το Παρίσι και τους Γάλλους.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν υποδέχθηκε τη διάσημη ηθοποιό το απόγευμα της Τρίτης στο μέγαρο των Ηλυσιών στο Παρίσι, δύο ημέρες μετά την επίσκεψή της Τζολί σε έναν καταυλισμό Σύρων προσφύγων στην Ιορδανία, υπό την ιδιότητα της πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια και η σύζυγος του προέδρου της γαλλικής Δημοκρατίας είχαν συνομιλίες, στην αγγλική γλώσσα, για μία και πλέον ώρα. Το τετ α τετ μονοπώλησαν θέματα όπως η εκπαίδευση και η βία σε βάρος των γυναικών, επισήμανε το προεδρικό γραφείο.

Μετά την άφιξή του στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας, το ζεύγος Μακρόν έχει ήδη κάνει δεκτούς πολλούς αστέρες της σόουμπιζ, που έχουν αναπτύξει παράλληλα και ανθρωπιστικό έργο, όπως τον μουσικό Μπόνο (που πρωτοστατεί στη μάχη για την αντιμετώπιση της φτώχειας) ή την τραγουδίστρια Ριάνα (που μάχεται για το δικαίωμα στην εκπαίδευση).

Η Αντζελίνα Τζολί, η οποία βρίσκεται το Παρίσι στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής εκστρατείας, επισκέφθηκε την Κυριακή Σύρους πρόσφυγες στον τεράστιο καταυλισμό Ζαατάρι, στη βόρεια Ιορδανία. «Απευθύνουμε έκκληση στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας να δράσουν για τη διευθέτηση της σύρραξης και την οικοδόμηση της ειρήνης στη Συρία» δήλωσε η ηθοποιός.

Από το Ελιζέ στο... αρχηγείο του ΝΑΤΟ

Με την ιδιότητα της ειδικής απεσταλμένης της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και συν-ιδρύτρια της Πρωτοβουλίας για την Πρόληψη της Σεξουαλικής Βίας, η διάσημη ηθοποιός Ατζελίνα Τζολί θα επισκεφτεί την Τετάρτη, την έδρα του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες, όπου θα έχει συνάντηση το μεσημέρι με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να συζητηθούν τα σχέδιά τους σε συνέχεια των κοινών προτάσεων της 9ης Δεκεμβρίου που συντάχθηκαν από τον γενικό γραμματέα και την ειδική απεσταλμένη σχετικά με την πρόληψη της σεξουαλικής βίας σε συγκρούσεις και την προστασία των γυναικών στις ζώνες των συγκρούσεων, αναφέρει ανακοίνωση του ΝΑΤΟ.

Η ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ θα συναντηθεί, επίσης, με όλα τα μέλη του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου (το ανώτατο όργανο του ΝΑΤΟ) και της Στρατιωτικής Επιτροπής.

Στο ενδιάμεσο, βόλτα με τα παιδιά στο Λούβρο

H Τζολί βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα συνοδευόμενη από τα έξι παιδιά της. Στο ενδιάμεσο του φορτωμένου προγράμματος, βρήκε την ευκαιρία για μία οικογενειακή επίσκεψη στο Μουσείου του Λούβρου, συνοδευόμενη από τους Σίλο, Παξ, Ζαχάρα, Μάντοξ, Νοξ και Βίβιεν. Όπως ήταν επόμενο, τα φλας άστραψαν για μία ακόμη φορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χρυσές Σφαίρες: Δύο ξένες οι πρώην σύζυγοι του Μπραντ Πιτ

Με make up και photoshop 'παραμορφώθηκε' η 19χρονη που ήθελε να μοιάσει στη Τζολί

Μπριζίτ Μακρόν όπως Μαρία Αντουανέττα

Η Μπριζίτ Μακρόν έγινε νονά ενός τρισχαριτωμένου μικρού... πάντα

ADVERTISING

SHARE: